Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Status quo for Portugal på FIFA verdensranglisten i fodbold i oktober 2007

Bemærk: FIFA verdensrangliste - november 2009.

Portugal er stadig nummer 8 på FIFA verdensranglisten i fodbold i oktober 2007. Det portugiske fodboldlandshold har med de 2 nylige sejre i kvalifikationen til EM i 2008 bibeholdt den gode placering. Faktisk er Portugal tæt på at overhale Holland som knebent holder 7. pladsen. I sidste måned var Holland nummer 5 på verdensranglisten.

Argentina har genindtaget verdensranglistens førsteplads efter Brasilien. Herefter følger Italien, Frankrig, Tyskland og Spanien. England er efter en utilfredsstillende indsats i EM kvalifikationen endnu engang røget ned af rangstigen og ligger nu som nummer 11.

Set med nordiske øjne er de engang stærkeste nationer Danmark og Sverige forvist til henholdsvis en 29. og en 24. plads, mens broderfolket i Norge har mere styr på de nationale fodboldtropper med en 21. plads. Norge er faktisk efter sejren på udebane mod Bosnien-Herzegovina gået 8 pladser frem i forhold til septembers verdensrangliste.

Skotland med et indbyggertal som det danske på godt 5 millioner mennesker fortsætter den imponerende fremgang og ligger nu som nummer 13 på Fifa’s verdensrangliste i fodbold.

Se også artikel om FIFA verdensranglisten i november og seedning for Danmark til VM i 2010.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer