Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Virgin Active fitnesscentre kommer til Portugal

Rygterne har løbet i lang tid, men nu skulle det være bekræftet at fitness-kæden Virgin Active vil åbne i Portugal.

Såfremt ambitionerne hos Virgin Active bliver opfyldt, bliver den nye spiller på markedet for fitness og wellness en meget hård konkurrent for de eksisterende fitnesscentre i Portugal.

Virgin Active’s mega-gyms må forventes at have de nyeste fitnessmaskiner, pool, spa, moderne design, afdeling for børn og ikke mindst en velsmurt og afprøvet marketingsmaskine. Samtidig er helseklubberne så store at det engelske koncept er afhængigt af at tiltrække mange kunder fra eksisterende portugisiske motionscentre.

Det forlyder at de første byer i Portugal med Virgin Active helseklubber bliver Lissabon, Porto, Faro og Coimbra. Planen er at åbne klubber i alle byer i Portugal med over 50.000 indbyggere. Afhængig af beregningsmetode for indbyggertal vil det svare til 10-12 klubber.

Fitnesskæden Virgin Active findes allerede i England, Italien, Spanien og Sydafrika. I England ekspanderede man i 2006 fra 24 til 72 fitnesscentre ved at overtage en større konkurrerende kæde. I alt findes der ifølge virksomheden selv 167 Virgin Active fitness centre.

Virgin Active kontrolleres af den karismatiske og kontroversielle englænder Richard Branson, som har 85% af aktierne. Det er Bransons plan at kæden skal noteres på børsen i London, og i øjeblikket gør Branson alt for at få Virgin Active til at fremstå så indbydende for investorer som muligt.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer