Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Trendy restaurant i Porto indrettet som badeværelse

En gang imellem dukker der nye in-steder op i større byer, som mere eller mindre automatisk er cool og derfor frekventeres af dem, som mener at sætte dagsordenen inden for mode- og medieverdenen.

Der skal meget til at imponere in-settet, men w’duck restauranten i Porto har gjort et godt forsøg. For den gennemsnitlige hr og fru Santos i Portugal er w’duck måske lige trendy nok, eller som w’duck selv beskriver det: ”Fancy with attitude”.

W’duck ligger i Matosinhos bydelen i Porto. Der serveres ’mediterranean cousine’, og menu’en ser tiltalende ud. Den er ikke voldsomt usædvanlig. Til gengæld er der et godt udvalg af kød og fiskeretter til priser mellem 9 og 15 euro svarende til mellem 65 og 100 kroner.

Restauranten har også en bar, som ligesom restauranten lokker med hvidt interiør og masser af grønt neonlys. Der er gjort meget ud af konceptet med DJ musik, happenings, økologiske mad og mulighed for 'private rooms'. Publikum er typisk mellem 20 og 30 år, og mange er klædt i sort. Alt i alt ligner w’duck et rigtig godt sted at tilbringe en fredag aften efter arbejde.

Det var faktisk først da vi så nærmere på billederne til pressen at det gik op for os, hvad w’duck trendsetter restauranten har som tema. W’duck er et kulinarisk badeværelse – heraf associationen med anden.

Det overraskende er at man har taget alt interiøret med fra badeværelset – ABSOLUT ALT. Se selv nedenfor.

Restaurant i Porto

Restaurant i Porto - toiletsKommentarer

Endnu ingen kommentarer