Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Mere politi i Portugals store byer i julen

Det portugisiske politi har indledt øget patruljering i og omkring byerne Lissabon, Porto, Faro, Braga, Setúbal, Aveiro, Leiria og Santarém.

Både PSP og GNR politienheder deltager i kampagnen ’Natal em Segurança’, som har til formål at øge sikkerheden og følelsen af tryghed i befolkningen i perioden, hvor mange går rundt med større kontante beløb end normalt. Kampagnen kan oversættes med ’Jul i Sikkerhed’ og løber indtil 7. januar 2008.

Samtidig vil politifolkene i samarbejde med lokale myndigheder slå hårdere ned på trafikforseelser for om muligt at nedbringe antallet af ulykker. Natal em Segurança løber sideløbende med kampagnen ’Mortes na Estrada – vamos acabar com esse drama’, som direkte oversat lyder ’Mord på vejen – lad os stoppe dette drama’.

Den portugisiske ulykkesstatistik er forbedret væsentligt i de senere år. Portugal havde i 2006 den næsthøjeste procentmæssige nedgang i antallet af trafikskader i EU.

Der er dog stadig langt igen før Portugal trafiksikkerhedsmæssigt er på højde med de bedste lande i Europa. I år 2000 havde Portugal det højeste antal dræbte per 100.000 indbyggere i EU med 21 tabte menneskeliv. Til sammenligning lå England i 2001 på 6,1 dræbte i trafikken per 100.000 indbyggere.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer