Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


FC Porto mod Besiktas i Champions League

Champions League kampen mellem FC Porto og Besiktas er den sidste for Porto i den indledende runde i Champions League. Den portugisiske storklub ligger på førstepladsen i gruppe A, men har endnu ikke kvalificeret sig til næste runde i Champions League. Liverpool og Marseilles puster Porto i nakken med 7 point og Besiktas har 6 mod Portos 8 point. Opløbet er tæt, og der kræves derfor minimum uafgjort for Porto klubben d. 11. december 2007 mod Besiktas i Portugal for at sikre kvalifikation til næste runde i Champions League. FC Porto er favorit hos bookmakerne med odds omkring 1,50 til portugisisk sejr. Besiktas har gennemsnitligt odds 5,50.

Benfica møder i aften d. 4. december Shaktar på udebane i Ukraine i gruppe D. Benficas har ikke længere nogen chance for at kvalificere sig til næste runde i Champions League. Benfica giver pengene næsten 5 gange igen hos bookmakerne ved sejr. For Shaktar sejr er odds omkring 1,70.

Heller ikke Sporting, som spiller d. 12. december har nogen chance for at gå videre til næste runde. Lissabon klubben møder Dynamo Kiev i bundopgør i Champions gruppe F d. 12. december 2007. Sporting er trods alt favoritter på hjemmebanen med odds 1,75. Sejr til Dynamo Kiev giver pengene 4,50 gange igen.

Se mere om stadions, klubhistorie og berømte spillere for Benfica, Sporting og FC Porto.

UPDATE 4. december 2007
Benfica vandt 2-1 over Shaktar i Ukraine, hvilket sender Celtic videre til næste runde sammen med Milan.

UPDATE 11. december 2007
Porto vandt sikkert 2-0 over Besiktas og er dermed videre til næste runde i Champions League.

UPDATE 13. december 2007
Sporting vandt 3-0 over Dynamo Kiev, men sijren ændrer ikke noget. Sporting er sammen med Benfica ude af Champions League og har kvalificeret sig til UEFA Cup slutspillet.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer