Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Byggematador med projekt i Algarve under pres

I Ungarn er man ved at opgøre tabene i virksomheden Kendar Hungary. Det anslås at alle de indbetalte penge i et ejendomsudviklingsprojekt er væk. Kendar i Ungarn er blevet tvangsopløst. De tidligere Kendar kontorer i Polen, Spanien, Slovakiet, Rumænien og Spanien er også lukket eller i gang med at lukke ned.

I Spanien har ingen set eller hørt noget til Kendar i en måned. I Rumænien tager Kendar virksomheden tilsyneladende ifølge Irish Independent ikke længere telefonen.

Kun i Portugal og Bulgarien opererer virksomheden ifølge avisen stadig normalt. I Portugal bestyres Kendar kontoret i Faro af Manager Nino Pollino, og kontoret er stadig åbent. Irish Independent kunne dog ikke træffe Pollino for en kommentar.

Kendar Portugal er ansvarlig for Kendar gruppens mest prestigefyldte byggeri Costa de Cabenas med over 200 ferielejligheder i Tavira området i den østlige del af Algarve. På en hjemmeside, som promoverer projektet beskrives Tavira lejlighederne som ”udsolgt” , men der tages stadig mod henvendelser.

Bag Kendar står den irske forretningsmand, advokat og byggematador Michael Lynn. I én artikel beskriver Irish Independent fredag d. 14. december 2007 Michael Lynn som en ”rogue solicitor”, hvilket kan oversættes med uhæderlig advokat.

Der gøres endvidere opmærksom på at alle erstatningskrav mod Michael Lynn skal indgives til de irske myndigheder inden årets udgang. Herefter mister Michael Lynn efter al sandsynlighed retten til at drive advokatvirksomhed i Irland. Samtidig dækker hans forsikring som advokat ikke længere.

Kendar i Portugal driver også Kendar Holidays. Der foreligger ingen oplysninger om at Kendar Holidays er omfattet af problemerne.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer