Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lille vinterstorm i det nordlige Portugal

Efter en usædvanlig mild november måned er der en vinterstorm under opsejling i det nordlige Portugal.

Tirsdag eftermiddag og aften d. 18. december 2007 må de nordøstlige portugisiske byer Braga, Vila Real, Braganca, Viseu, Guarda, Portalegre samt Atlanterhavsøen Madeira indstille sig på vindstyrker på op mod 100 kilometer i timen.

Portugals meteologiske institut forventer at områderne omkring Leiria, Setúbal, hovedstaden Lissabon og på Algarve nøjes med vindstød på omkring 90 kilometer i timen svarende til stormende kuling.

Mandag d. 17. december var der for første gang i denne vinter nattefrost i Portugal ved den nordøstlige grænse til Spanien, men temperaturerne er igen stigende. Dagtemperaturerne i Portugal ligger i dag mellem 8-12 grader. På Algarve er der dog stadig omkring 17 grader.

Senere i ugen før jul forventes temperaturen i Porto at kunne nå op på omkring 17 grader, mens Lissabonkysten ifølge DMI skulle få op til 15-16 grader. Algarvekysten bliver varmest med op til 19 grader i dagtimerne.

På Madeira, hvor der lige nu er omkring 18 grader, bliver det i de kommende dage op til 21 grader. Azorerne har som sædvanligt mellem 14 og 18 graders varme i dagtimerne om vinteren.

Man kan finde mere om det aktuelle vejr i Portugal, Madeira og Azorerne i sektionen Vejr og Klima i Portugal. Der er desuden klimatabeller med oplysninger om solskinstimer, temperaturer i de enkelte måneder og nedbørsstatistik. Ydermere findes der link til en frisk vejrudsigt for Madeira, Azorerne, Algarve, Lissabon og Porto.

Se også: Feriebolig i Portugal

Der kan her findes vejrudsigter for Lissabon, Algarve, Porto, Madeira og Azorerne (klik på område).Kommentarer

Endnu ingen kommentarer