Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Oceanico Development i Algarve under mistanke for ulovlige prisaftaler

Der verserer sidst i december 2007 vedholdende rygter på nettet om at den store irskejede ejendomsvirksomhed Oceanico Development er indblandet i en sag om ulovligt aftalte priser på ferieboliger.

Tidligere på måneden var det ligeledes irsk ejede Kendar ejendomsimperium ude i store vanskeligheder og beskyldes for svindel i mange af dets europæiske afdelinger, og det lader til at nedsmeltningen af denne virksomhed, som også har kontor i Portugal, fortsætter.

Det nye er at den meget store Oceanico Development ejendomsvirksomhed på Algarve, hvis rygtet taler sandt, skulle være indblandet i ulovlige prisaftaler med Kendar Properties.

Efter sigende er ejerne af Oceanico, som på Oceanico Developments hjemmeside angives til at være de lokalt bosiddende irere Garry Fagan og Simon Burgess, den 26. december 2007 blevet indkaldt til møde (summoned) af de lokale retsmyndigheder i Algarve.

Det er eftersigende kommet til myndighedernes kendskab at Kendar og Oceanico Development har samarbejdet indgående i komplicerede finansielle strukturer, og at man på grund af de store problemer med Kendar nu har indledt undersøgelser af Oceanico Development.

Oceanico Development står for mange store projekter i Algarve herunder Estrela da Luz ved Praia da Luz, Jardim de Meia Praia ved Lagos, Vila Baia ved Praia da Luz, Belmar Spa & Beach ressort ved Porto de Móz, Quinta do Monte Funchal på Funchal Ridge og Amendoeira golf resortet, som planlægges i Silves området og forventes at komme til at koste 500 millioner euro.

Oceanico Development henvender sig i stor udstrækning til engelske og skandinaviske kunder med interesse for feriebolig på Algarve, og firmaets hjemmeside har endog dansk, norsk, svensk og finsk oversættelse.

Det skal understreges at ingen af rygterne om Oceanico Development i skrivende stund kan verificeres, men det står klart at Kendar ejendomsvirksomhedens ejer Michael Lynn med al sandsynlighed bliver dømt for svindel og mister retten til at drive advokatvirksomhed i Irland. Se tidligere artikel om Kendar Properties.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer