Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cristiano Ronaldo video

Portugals nok bedste fodboldspiller Cristiano Ronaldo er god til at komme i pressen med en som regel positiv historie.

Gå direkte til: Det Portugisiske Landshold til EM 2008.

Cristiano Ronaldo i Indonesien
For nyligt besøgte Ronaldo Banda Ache ferieområdet i Indonesien, som for 3 år siden d. 26. december 2004 blev ramt af en kollossal tsunami flodbølge. Ronaldo var med til at samle penge ind til Banda Ache blandt andet ved salg af egne fodbold memorabilia.

Efter at ansatte ved TV-stationen Sky i 2005 under oprydningsarbejdet i dagene efter katastrofen fik kendtskab til en fodboldglad lille dreng, som blev fundet i forkommen tilstand i Banda Ache iført en Portugal fodboldtrøje, har Ronaldo og måske hans agent sørget for at holde kontakten vedlige.

I december 2007 i anlening af 3 års dagen for katastrofen tog Ronaldo til Banda Ache for at overrække drengen Martunis én af sine internationale fodboldtrøjer. Se video her med Martunis fra Indonesien:


 


Boldjonglør giver Cristiano Ronaldo baghjul
Senest har Ronaldo, som spiller for Manchester United, været på TV for at vise sine evner som boldjonglør i et studie. Ronaldo fik en overraskelse da én af teknikerne i studiet viste sig at være endnu bedre - der var dog tale om en professionel bold-jonglør. Se videoen med fodbold tricks, som det kræver mere end almindelig øvelse at kunne lave:I artiklen Fodboldnyt fra Portugal januar 2008 findes endnu en Cristiano Ronaldo video, hvor han konkurrerer med supersportsvognen Bugatti Veyron.

Video fra Ronaldos private hjem i England
I 2006 inviterede Ronaldo portugisisk presse med hjem til huset i England.

Se video herfra samt det nok bedste mål i 2008 i artiklen om Cristiano Ronaldo som Røde Kors Ambassadør.

Cristiano Ronaldo's nye kæreste
Video findes på: Fodboldnyt fra Portugal april 2008

Det forlyder at Manchester United har sat en pris på 750 millioner kroner på Christiano Ronaldo - såfremt Real Madrid er interesserede. Det forlyder ifølge avisen Daily Express at et sådant bud ikke nødvendigvis vil resultere i et salg. Den snart 23-årige portugiser er lige nu topscorer i den engelske premier league.

Manager i Manchester United Alex Ferguson har i januar 2008 indgået væddemål med Cristiano Ronaldo om hvor mange mål han kan score.

Relaterede artikler: Real Madrid vil købe Cristiano Ronaldo  

Se også: Fodbold i Portugal og Portugals gruppe og indledende kampe til EM 2008


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer