Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billige rejser til Madeira

Det er højsæson for rejser til Madeira. På den portugisiske ø i Atlanterhavet udfor Nordafrika er der lige nu midt på dagen 20 grader og temperaturtabellen for Madeira angiver gennemsnitligt 5 daglige solskinstimer i januar måned.

Unik rejser til Madeira netop nu (2010):
Rejsebeskrivelser:

-  Oplev blomsternes Madeira 
   naturens underværker på Madeira
-  Rejsen Vidunderlige Madeira
   luksus til lavpris på Madeira
Madeiras Højdepunkter
   en rejse rundt på den skønne ferieø

(klik på link og læs nærmere)

Se også: sandstrande og gode hoteller på Madeira .

Vi har set os lidt omkring på nettet for at finde en billig last minute rejse til Madeira. Her er et godt bud på hvordan man kommer billigt til Madeira (bemærk tilbud herunder er fra januar 2008):

Engelsk rejseselskab
Atlantic Holidays tilbyder en uges pakkerejse med hotel, fly og transfers til Funchal på Madeira fra lufthavnene i Birmingham eller Gatwick syd for London. En rejse koster per person fra £ 199 svarende til omkring 2100 kroner.

Last minute prisen for rejsen for 2 personer med dobbeltværelse på turistklasse hotellet Dom Pedro Garajau i Funchal bliver derfor:

2 x 2100 kroner = 4.200 kroner

Hertil kommer naturligvis flybilletten til England. Brug eventuelt flysøgemaskinen Momondo.

Atlantic Holidays hjemmeside kan man finde afgange d. 7. januar og 14. januar til denne pris. En uge med afgang d. 18. januar til Madeira fås for £ 229 per person svarende til små 2.400 kroner.

Det kan være svært med kort varsel at finde en billig flybillet med afgang mandag i feriesæsonen til London, men har man tid og mulighed for at tilbringe 1 dag eller to i London i forbindelse med turen til Madeira er prisen konkurrencedygtig. Sterling flyver direkte til Gatwick. Vi fandt en tur med udrejse d. 14. januar (passer med forbindelse til Funchal - specielt hvis man kan klare sig med en weekendtaske) og hjemrejse d. 22. fra Gatwick om morgenen. Pris per person 1143 kroner.

Dansk rejseselskab

Fra Danmark har vi set rejser til samme hotel med adgang d. 18. januar fra København og ophold én uge i Funchal for 4.656 kroner per person eller i alt for 2 personer 8.012 kroner. Det skal tilføjes at det danske tilbud er uden morgenmad. Breakfast er inkluderet i last minute deal'en fra Atlantic Holiday. Hotellet er det samme. Det fremgår ikke om værelserne er ens.

Fly og hotel bookes selv
Undlader man at benytte rejsebureau og går direkte til Dom Pedro Garajau hotellets hjemmeside koster 7 overnatninger for to personer i et dobbeltværelse i januar 258 euro eller omkring 1930 kroner (tilbudspris) med morgenmad.

Se også: Nyhed efterår 2009 - direkte lavprisfly fra København til Madeira.  

UPDATE: Sterling er gået konkurs. I starten af 2008 kostede en returbillet med Sterling per person 1.431 kroner fra København til Funchal på Madeira med afrejse 14. januar og hjemkomst 21. januar. Samlet pris for to personer for fly og hotel er omkring 4.800 kroner.

Alle priser på flybilletter er angivet inklusive lufthavnsskatter, men eksklusiv bagage- og betalingsgebyrer. Vi tager forbehold for eventuelt urigtige/ikke opdaterede oplysninger, som alle er fundet på nettet d. 3. januar 2008.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer