Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Bolig i Udlandet messe i Bella Centret

UPDATE: Se mere om boligmesse i Bella Center 8-9 november 2008

Den næste 'Bolig i Udlandet' messe i Bella Centret bliver afholdt den 8. og 9. marts 2008.

Der vil som altid være repræsentanter fra et bredt udsnit af den del af ejendomsbranchen i Danmark, som beskæftiger sig med salg af boliger i udlandet. Listen over udstillere er endnu ikke helt på plads.

Det er fornuftigt at alliere sig med gode rådgivere inden man køber bolig i udlandet. Det er ikke særligt vanskeligt at købe hus i Portugal, men de portugisiske regler og love svarer ikke til de danske på boligområdet. Se Portugalnyts boligsektion for en detaljeret beskrivelse af, hvordan bolighandel foregår i Portugal herunder skatteforhold i Portugal.

Lejlighed til salg i Portugal
For nyligt har vi introduceret en ’bolig til salg’ sektion på Portugalnyt. Er man interesseret i en næsten ny dejlig lejlighed i byen Caldas da Rainha i det solrige Portugal nord for Lissabon med kun 8 kilometer til stranden, kan man her finde flere detaljer.

Bolig i Udlandet messen i Bella Centret har en udstiller liste på denne hjemmeside: www.boligiudlandet.com . Det koster 75 kroner at besøge messen i Bella Center. Børn under 12 med voksen ledsager kommer gratis ind.

På vores bolig- og investeringsforum kan man dele erfaringer med boligkøb i Portugal.

Se også: Sommerhus og ferielejligheder til leje i Portugal.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer