Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugisisk tennispige på 14 år imponerer i USA

Én af de mest talentfulde unge kvindelige tennisspillere fra Europa er den 14-årige Michelle Larcher de Brito.

Michelle er fra Lissabon i Portugal, men flyttede sammen med sin familie til USA for fem år siden. Hun startede allerede med at spille tennis som 5 årig efter at have set sine to ældre brødre træne. Der gik ikke lang tid før hendes store talent blev bemærket, og som niårig blev hun tilbudt et scholership i USA på det berømte Bollettieri tennis akademi i Florida.

Indtil videre har Michelle Larcher de Brito overgået selv de mest positive forventninger. På Bollettieri akademiet mener hendes træner Nick Bollettieri at hun er én af de bedste elever, han har haft.

Som 12 årig vandt Michelle, som den yngste nogensinde, det prestigefulde Eddie Herr Mesterskab for spillere under 16 år.

Senest har Michelle imponeret ved i Hong Kong som afløser i en turnering at nå finalen i double sammen med russeren Elena Dementieva. Her tabte Dementieva sammen med den unge portugisiske spiller med respektable 6-4, 6-4 til danske Caroline Wozniacki og Venus Williams.

Michelle Larcher de Brito er en fysisk stærk spiller, og på trods af at hun først fylder 15 sidst i januar 2008 er hendes styrke og aggressive spillestil i klasse med langt ældre og erfarne tennisspillere.

I øjeblikket er Michelle Larcher de Brito nummer 293 på kvindernes WTA verdensrangliste. Det lykkedes i marts 2007 Michelle på et wildcard i en turnering i Florida at slå en tydeligt overrasket Meghann Shaghnessy, som på det tidspunkt lå nummer 43 på kvindernes verdensrangliste i tennis.

Se video med Michelle de Brito:


Se også: Roger Federer deltager i Estoril Open 2008.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer