Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Fodbold berømtheder investerer i Algarve

Den tidligere engelske fodboldlandstræner Sven-Göran Eriksson er sammen med de kendte portugisiske fodboldspillere Cristiano Ronaldo, Deco, Ricardo Carvalho og Paulo Ferreira investorer i to større udviklingsprojekter i Algarve.

Erikssons projekt Centro Internacional de Estágios Desportivos er planlagt til at blive opført i Bensafrim området i nærheden af Lagos på den vestlige del af Algarvekysten.

Siden de første planer blev præsenteret i 2005 har der dog været tvivl om, hvorvidt den 50 millioner euro store projekt ville blive gennemført. Der har også været spekulationer om at komplekset muligvis ville blive gennemført i Spanien i stedet.

Denne usikkerhed er nu fejet af vejen og det forlyder ifølge The Resident at byggeriet af hotel-komplekset med tilhørende forboldstadion med plads til 8.000 tilskuere, golfbane, golfakademi, tennisbaner, ridecenter og spa starter allerede i 2008. Det ambitiøse byggeri forventes at stå færdigt i år 2010.

Svenske Sven-Göran Eriksson ses i øvrigt ganske ofte ved velgørende golf-arrangementer på Algarvekysten.

Portugisiske fodboldspillere som hotelkonger
Cristiano Ronaldo, Deco, Ricardo Carvalho og Paulo Ferreira har sammen planlagt at skyde 50% af en samlet projektpris på 60 millioner euro i endnu et større hotel-kompleks i nærheden af byen Alvor i Algarve øst for Lagos.

Alvor projektet tæt på Portimão kommer til at hedde Hotel Alvor Baia og ventes at kunne stå færdigt i år 2009.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer