Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Portugals Turistbureau på Ferie 08 i Bella Center

Se også: Portugals Turistbureau i København vinder pris ved Danish Travel Awards 2008.

Igen i år afholdes der stor feriemesse i Bella Center på Amager. Arrangementet hedder Ferie08 og løber fra d. 25. januar til d. 27. januar 2008.

For dem som påtænker at besøge Portugal, Madeira eller Azorerne er det måske en ide at kigge ind på stand E-02 på Bella Center i weekenden. Her har Portugals Turistbureau til lejligheden medbragt information om seværdigheder på kendte destinationer som Lissabon, Madeira, Algarve og Azorerne, men man fortæller og informerer også gerne om områder i Portugal, som traditionelt har lidt færre turister.

I 2007 blev feriemessen Ferie07 i Bella Centret besøgt af mere end 42.000 mennesker. I år er der over 1.000 udstillere fra 50 lande så man kan roligt sætte en hel dag af til Ferie 08.

Tema'et for Ferie08 er ' Det Gode Liv' med fokus på for eksempel wellness og  kulinariske oplevelser på storbyferie. Portugal er et ideelt sted at tage til, hvis man vil forkæles lidt. Dels er maden og vinen i Portugal fantastisk, og dels kan det mange gange lade sig gøre at få de i Danmark dyre spa og helse oplevelser til en langt billigere pris - og selvfølgelig i et langt mere behageligt klima.

I år er der desuden som noget nyt en Autocamper afdeling i en seperat hal. Der er flere og flere som vælger at tage med autocamper på afslappet campingferie i Portugal.

Aktiviteter på Ferie08
I løbet af dagen er der foredrag af kendte danskere samt andre events arrangeret af udstillerne.

Lige som sidste år er der desuden opstillet badebassin til børnene på Dansk Fri Ferie standen. Så husk badetøj til børn mellem 4 og 10 år. Der er desuden hoppeborg og masser af andre aktiviteter for de yngste.

Se også: Artikel om BTL turistmessen i Lissabon, som blev afholdt i januar 2008.

Ferie09 i 2009
Næste gang Bella Center slår dørene op for Ferie09 ferieudstillingen bliver den 23.-25. januar 2009Kommentarer

Endnu ingen kommentarer