Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Advarsel til portugisiske landsholdsspillere

Den portugisiske landsholdstræner Luís Filipe Scolari har ingen romantiske illusioner om det portugisiske fodboldlandsholds kampform til EM i Østrig og Schweiz til sommer 2008.

Scolari har i pressen advaret mod at portugisiske landsholdsspillere, som har et par kilo eller tre for meget og spillere, og som bruger tid på at tage i byen og til modeshow ikke nødvendigvis vil blive udtaget til Portugals landshold til fodbold EM slutrunden.

For at understrege alvoren har Scolari meldt ud at han foreløbig 'udtager 85-90 spillere', som han vil se nærmere an.

Der var ingen anklager mod specifikke spillere i Scolari's udmelding, men portugisiske medier har peget på at Sporting Lissabon spilleren Miguel Veloso, som for nyligt var på forsiden af diverse modemagasiner, læner sig op af en udelukkelse fra Portugals landshold med mindre han ændrer sine' David Beckham vaner'.

Mere specifikt citeres Scolari i Portugal for at "Players who are two or three kilos overweight, with a large bottom, and those who are preoccupied with other things such as nights out and fashion shows could lose their place".

Og den karismatiske landstræner fra Brasilien fortsætter: "I've been watching games, reading the players' interviews and I am analysing them. This is a warning".

Se også: Fodbold i Portugal samt Danmarks og Portugals kvalifikations-gruppe til VM i Sydafrika 2010.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer