Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Modeshow i Lissabon

Lissabon er ét af Sydeuropas mode centre. Sidste års store Moda Lisboa arrangement blev afholdt i oktober 2007, men allerede i marts 2008 vender cat walk modellerne tilbage til Lissabon.

Som i 2007 vil størstedelen af arrangementet finde sted i Cascais i det gamle fort Cascais Citadela. Det er anden gang at Lissabons berømte modeshow rykker til ferie- og badebyen Cascais.

På Moda Lisboa vil der være repræsentanter fra såvel internationale som fra portugisiske modehuse. Der vil i forbindelse med Moda Lisboa blive uddelt præmier til de bedste unge modeskabere i Portugal, som på forhånd er blevet inviteret til at deltage i en konkurrence.

Fokus på Lissabons modeshow vil være efterårs og vinterkollektionen for 2008/2009. Arrangementet afholdes fra d. 6. til d. 9. marts 2008, og interesserede skal sørge for at have invitation, da billetter ikke kan købes ved indgangen.

Sidste års modeshow havde omkring 40.000 gæster heraf omkring 500 pressefolk. Der var naturligt nok flest gæster fra den latinske modeverden herunder repræsentanter fra andre modearrangementer som Bread & Butter Barcelona, Moda Andaluzia, Prét-a-Porter Paris, South Africa Fashion Week og Semana Internacional de Moda de Madrid.

Se billeder nedenfor fra Moda Lisboa 2007:Fotos: Style Wars


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer