Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Billig ferie i Portugal

Der er lige nu lavsæson på Portugals solkyst. Det betyder at der er færre turister, men ikke at der er koldt i Portugal.

Tager man til Algarve på Portugals middelhavskyst er der i februar typisk en temperatur på omkring 15 grader. I marts måned når termometeret op på 16-18 grader i gennemsnit. Temperaturen i solen er dog højere og Portugal kan faktisk sammenlignes med Californien hvad angår solskinstimer.

Det bliver i februar/marts måned til mellem 7 og 8 timers sol dagligt - intet i forhold til juli måneds 12 timer om dagen på Algarvekysten, men stadig nok til at man oplever blå himmel næsten hver dag.

Netop nu er der rigtig billige last minute ferielejligheder på Algarvekysten. Vi faldt over en lejlighed i Gale del Mar Albufeira, som er en del af det kendte ferieresort Albufeira.

En uges ferie i Albufeira koster via engelske Holidaylettings kun £150 eller omkring 1500 kroner. Der er plads til 5 personer i ferielejligheden. Så bliver det ikke billigere. Lejligheden har endda adgang til pool. Tilbuddet på ferie i Albufeira gæder fra 11. marts til 8. april 2008.

Se også:

Portugal Tilbud: Leje af Sommerhus og ferielejlighed i Portugal.

Område guide: AlbufeiraKommentarer

Endnu ingen kommentarer