Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Backpacker hostel i Lissabon 8. bedste i verden

Portugal er et godt land at rejse i - også hvis man er på et begrænset budget. Specielt Lissabon og Porto har mange gode hostels, som tilbyder billig overnatning tæt på de mest berømte seværdigheder og mest populære underholdningskvarterer.

På web sitet www.hostelworld.com har omkring 600.000 brugerne afholdt afstemning for at udvælge de bedste hostels i verden.

Kåringen af de bedste hostels i verden fandt sted i Dublin og prisen for verdens bedste hostel kaldes 'Hoscar'. Der var mødt mere end 300 hostel-ejere op til præmieoverrækkelsen.

Det bedste hostel i verden ligger i den flotte by Krakow i Polen og hedder Flamingo Hostel. Det næstbedste hostel ligger også i Krakow og hedder Mama's Hostel. Nummer tre blev Clarence Castle i Toronto, Canada. Sidste års vinder Jetpak City Hostel i Berlin blev i år nummer fire.

På en flot 8. plads blandt verdens hostels ligger Lissabons Travellers House.

Travellers House i Lissabon
Travellers House ligger i en 250 år gammel bygning, men er topmoderne indrettet. Priserne starter ved 20 euro i lavsæsonen, men det er stadig muligt at bo billigt i højsæsonen for 22 euro. Et enkeltværelse koster 35 euro og et dobbeltværelse 30 euro per person. Alle værelser deler bad- og toiletfaciliteter.

Der er fælles TV-rum, køkken og fri internetadgang.  Morgenmad og te/kaffe i løbet af dagen er inkluderet i prisen.

Med placering i Rua Augusta i Lissabons Baixa bydel kan man ikke komme tættere på centrum af Lissabon. Travellers House i Lissabon vandt da også kategorien 'Bedste placering' ved prisuddelingen i Dublin.

Se mere på www.travellershouse.com .


Travellershouse Lisbon

 Kommentarer

Endnu ingen kommentarer