Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Stor succes for TAP med flyrute til Brasilien

Det portugisiske luftfartsselskab TAP har modtaget over 20.000 bookinger på selskabets nye flyrute fra Lissabon til Belo Horizonte i Brasilien, som blev åbnet d. 11. februar 2008.

Flyet til Belo Horisonte i Minas Gerais staten i Brasilien afgår fra Lissabon hver mandag, onsdag, torsdag, lørdag og søndag. Der er afgang klokken 10 om formiddagen og ankomst til Brasilien klokken 17.30 om eftermiddagen lokal tid. Den modsatte vej er der afgang med TAP fly kl. 19 og ankomst til Lissabons internationale lufthavn omkring klokken 6 den følgende morgen lokal tid.

Belo Horisonte ligger i den sydøstlige del af den gamle portugisiske koloni omkring 450 kilometer nord for Rio de Janeiro. I Portugal siger man ofte "Beagá" når man nævner Belo Horizonte. Beagá er BH udtalt på portugisisk.

Belo Horizonte
Brasiliens tredje største by har omkring 2,5 million indbyggere. Den ligger i 852 meters højde, hvilket hjælper lidt på temperaturen om sommeren, hvor der godt kan blive varmt i det tropiske klimabælte byen ligger i.

De fleste mener der er mest behageligt i Belo Horizonte fra marts til oktober, hvor luftfugtigheden er lavere og temperaturen stadig holder sig på 25-28 grader. Desuden falder langt det meste af årets regn i november til februar.  Rio de Janeiro er til sammenligning langt varmere og specielt om sommeren i Rio, som på den sydlige halvkugle finder sted mens Europa har vinter, kan varmen og luftfugtigheden af og til blive ubehagelig.

Flybillet til Belo Horisonte
En returbillet til Belo Horisonte koster fra omkring 820 euro med TAP svarende til 6.100 danske kroner. Belo Horisonte lufthavnen har gode forbindelser til alle større brasilianske lufthavne.

Se også: Find billig flybillet med søgemaskinen MomondoKommentarer

Endnu ingen kommentarer