Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


PGA Europatouren kommer til Madeira

Igen i år besøger nogen af de bedste professionelle golfspillere Madeira på Europatouren.

Banen turneringen spilles på er som sædvanlig Santo da Serra golfbanen tæt på hovedbyen Funchal og ikke langt fra Madeiras lufthavn i Santa Cruz.

Tidligere vindere af Madeira Island Open
Madeira Open turneringen er blevet spillet siden 1993 og i de senere år har PGA Europatouren lagt vejen omkring Madeira. I årene 2004 og 2005 besøgte PGA Europa Touren dog ikke Madeira.

Tidligere vindere af Madeira Island Open inkluderer Daniel Vancsik (2007), Jean Van de Velde (2006), Bradley Dredge (2003) og Mats Lanner, som vandt i både 1998 og på den gamle Campo de Golfe da Madeira, som var Santo da Serra golfbanens navn, i 1994. 

Golfturneringen
Madeira Island Open løber fra d. 19. marts til d. 23. marts 2008. Der er 144 tilmeldte spillere fra PGA Europatouren. De sidste 2 dage spiller kun de 70 bedste spillere fra de indledende runder.

Selv om pengepræmierne ikke helt står mål med de højeste præmiebeløb på Europatouren er der 700.000 euro på højkant. Hovedsponser i 2008 er BPI banken fra Portugal.

Santo da Serra golfbanen på Madeira
Santo da Serra kan være meget vanskelig på grund af vindforholdene i over 500 meters højde.

Par 72 banen er designet af Trent Jones i 1991 og har et layout, som gør den til den nok sværeste bane på Madeira. Hul 4 er for eksempel et par 3 hul på mere end 200 meter som spilles over en kløft, som leder ned til byen Machico.

Den 6241 meter lange golfbane på den østlige del af Madeira ligger med en fantastisk udsigt over havet ved São Lourenço bugten og videre udover de ubeboede Desert Isles. Desuden kan man se ind over Machico på østkysten.

Madeira Island Open er én ud af 3 portugisiske turneringer på PGA Europatouren. De øvrige er Estoril Open i begyndelsen af april og Portugal Masters i Algarve midt i oktober.

Se også:
Madeira - blomsterøen med det milde klima
Biludlejning på MadeiraKommentarer

Endnu ingen kommentarer