Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


FC Porto spiller Champions League i aften 5. marts

Vind eller forsvind er betingelserne for FC Porto, når den portugisiske storklub i aften klokken 20.45 lokal tid møder Schalke 04 i returkampen i Champions League i Portugal.

FC Porto skal vinde efter at have tabt 1-0 i Tyskland i den første kamp mod Schalke d. 19. februar 2008.

Såfremt FC Porto vinder 2-1 er Schalke 04 stadigvæk videre i Champions League på flere udebanemål. Porto er derfor nødt til at spille offentsivt, og alle betingelser er således tilstede for en underholdende kamp på Estádio do Dragão, som betyder dragernes stadion, i Porto.

De øvrige Champions League kampe
Samtidig med FC Porto's kamp spiller Real Madrid returkamp mod Roma, og Chelsea får besøg af Olympiacos.

Chelsea træner Avram Grant er under stort pres for en sejr efter 0-0 resultatet i det første møde. Der er vedholdende rygter om at danske Frank Arnesen, som er talentspejder i Chelsea, har visket team ejer Abramovic i øret at Barcelonas træner Frank Rijkaard vil være et oplagt bud på en ny Chelsea Manager.

Skulle hollænderen forlade Barcelona til fordel for Chelsea, åbner det muligheden for at Portuglas kendteste fodbold manager nogensinde: den karismatiske og af og til kontroversielle José Mourinho, får sit drømmejob i Barcelona.

UPDATE 6. marts 2008
FC Porto er ude af Champions league. Efter et sent mål til 1-0 og dermed forlænget spilletid blev runden mellem Schalke og FC Porto afgjort på srafffespark, som ikke syntes at være FC Portos stærkeste side. Med 2 afbrændere ud af 3 straffespark kunne Schalke sparke sejren i mål allerede med det fjerde straffespark.

Chelsea vandt sikkert 3-0 og er dermed videre til næste runde. Real Madrid blev sendt ud i kulden af Roma.Se også: Fodbold i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer