Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Azores Senior Open golfturnering sidst i marts 2008

På Azorerne er der tre golfbaner. De to bedste ligger på den største ø São Miguel og hedder Cedars og Azalea.

Azores Senior Open
Fra den 28. til 30. marts 2008 afholdes Azores Senior Open på Azalea golfbanen omkring 10 minutters kørsel (10 kilometer) nord fra Azorernes største by Ponte Delgada.

Azores Senior Open er en nyhed i European Senior Tour turneringen, som i Danmark er mindre kendt end PGA Europatouren for professionelle golfspillere.

Turneringen arrangeres ligeledes af PGA og er for professionelle golfspillere på over 50 år. Danmark har faktisk siden 2005 været vært for Scandinavian Seniors Open, som er en del af European Senior Tour. Mest kendt er måske Senior British Open, som spilles i England.

De tilmeldte golfspillere kan findes på Europatour.com. Der kæmpes om i alt 325.000 euro i pengepræmier på Azorerne, hvoraf de 48.750 euro går til vinderen.

Golfbanerne Azalea og Cedars på Acorerne
Azalea golfbanen på Azorerne blev tidligere kaldt Batalha, og ikke alle steder har man nået at få det gamle navn ændret.

Cedars golfbanen på Azorerne, som ligger 30 minutter kørsel øst for Azalea ved Furnas søen, gik tidligere under navnet Furnas Golf.

Store investeringer i golf på Azorerne
Begge golfbaner på São Miguel øen samt et større landområde på øen Faial blev i 2006 overtaget af et konsortie bestående af Oceânico Gruppen og Siram Gruppen. Oceânico selskabet er én af de største udenlandske investorer i turistindustrien i Portugal, primært i Algarve.

Der er allerede sat et større investerings- og moderniseringsprogram i værk med bygning af et 5-stjernet hotel med spa, golflejligheder, luksusvillaer, tennisbaner osv., som over de kommende år for alvor vil sætte Azorerne på europakortet som mål for golfferie.

Oceânico har oplyst at investeringerne i golfbaner og faciliteter på Azorerne beløber sig til i omegnen af 300 millioner euro fra år 2007 til 2011.

Se også:
Golfbaner på Azorerne
Golf i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer