Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Hamborg Lufthavn har fået dansk hjemmeside

Der er under 160 kilometer på én af de bedste autobahner i Tyskland fra den dansk-tyske grænse ved Padborg til Hamborgs lufthavn Fuhlsbüttel.

Det er der mange i Jylland, som ved og derfor vælger at begynde ferierejsen fra Hamborg eller eventuelt Lübeck nordøst for Hamborg.

Hamborg lufthavn Fuhlsbüttel har netop lanceret en udmærket hjemmeside på dansk, som blandt andet giver et overblik over, hvor billigt man kan komme fra Hamborg Lufthavn til mange populære destinationer.

Se de billige billettter på Hamborg Lufthavns hjemmeside og sammenlign eventuelt med priserne på flybilletter fra vores flysøgemaskine.

Billige flyrejser fra Billund Lufthavn
Fra Billund har Ryanair efterhånden et ret omfattende rutenet.

Se oversigt over flyruterne i artiklen Billund Lufthavn presses af Ryanair. I artiklen findes også anvisning på, hvordan man kommer billigt til Lissabon over Madrid, samt en liste over ruter fra Billund til det øvrige Spanien.

Se også: Billigt til Spanien og Portugal med lavprisselskabet Transavia fra København.

Super billigt til Madeira og Porto fra Hamborgs Lufthavn
Der er efterhånden ingen logik i at skulle tage til Københavns Lufthavn for at komme til Porto i Portugal - slet ikke når turen med fly fra Hamborg til Porto på visse afgange kun koster 20 euro eller små 150 kroner inklusive lufthavnsskatter med TUIfly (tilbud set 13. marts 2008).

Der er også afgange til Funchal på Madeira fra Hamborg Lufthavn. Priserne set d. 13. marts starter ved 49 euro og er ligeledes med TUIfly.

Billeje i Hamborg lufthavn
Lander man i Hamborg Lufthavn på vej til Danmark er biler billige at leje i Tyskland i forhold til i Danmark. Beregn pris for leje af bil i Hamborg lufthavn på følgende link: Leje af bil i Hamborg Lufthavn (klik for at gå til billeje side).

Der er efterhånden mange penge at spare ved at leje bil i Tyskland. Se priseksempler på billeje fra Hamborg, Berlin og Flensborg.

Sådan kommer man til Hamborg Lufthavn - Fuhlsbüttel
Det er pærelet at finde lufthavnen i Hamburg, og man skal IKKE sidde i kø før Elbtunnelen, da lufthavnen meget praktisk ligger nord for Hamborg.

Se kørselsvejledning til Hamborgs Lufthavn fra den danske grænse på ViaMichelin.com .

Lübeck lufthavn
Ryanair har efterhånden et stort rutenet fra lufthavnen i Lübeck, som også ligger tæt på Danmark og godt 60 kilometer nordøst for Hamborg.

Den lille lufthavn i Lübeck hedder Hamburg-Lübeck på Ryanairs hjemmeside, hvilket er lidt af en tilsnigelse. Det tager mindst en time at køre fra Hamborg til lufthavnen i Hamburg-Lübeck med meget tung speederfod.

Kommer man fra Danmark kan det godt være lidt svært første gang at finde den hurtigste vej til Lübeck fra grænsen.

Der er godt 200 kilometer fra den danske grænse til Lübeck, og ViaMichelin.com giver følgende kørselsvejledning til lufthavnen i Lübeck

Se også: Billig billeje i TysklandKommentarer

Endnu ingen kommentarer