Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Mere politi på vejene i påsken i Portugal

Både det nationale politi GNR og regionale PSP enheder har på forhånd meldt ud at man optrapper patruljering i såvel byområder med mange feriegæster som på Portugals veje i påsken.

Det portugisisk GNR politi kan af og til godt lide at påtage sig rollen som 'sherif'.

Her er GNR korpsets påske-hilsen til Portugals bilister: Der vil være 1700 betjente og 700 patruljekøretøjer på vejene i påsken.

Og for at skære beskeden endnu mere ud i pap, har politiet også ladet forstå, at man medbringer 700 alkometre og 35 radermålingspistoler. Så skulle ingen hvis være i tvivl. 

Byrådsmedlem i fælden
Det skulle viceborgmesteren Marco António Costa fra Gaia ved Porto måske have skrevet sig bag øret. Han blev nappet med 190 kilometer i timen på A1 i nærheden af Coimbra med endnu et byrådsmedlem som passager, skriver SIC.

Efter protester gik politiet dog med til at sætte den lynhurtige viceborgmesters hastighed til 183 kilometer i timen, da udstyret, der måles med efter en rekalibrering måske havde en sådan fejlmargin. De to hurtige folkevagte havde tilsyneladende ikke regnet med at politiet ville være på plads på om morgenen på en næsten tom motorvej.

Hastighedsgrænsen på motorvej er i Portugal 120 kilometer i timen.

Politiets 'Operation påske' på vejene i Portugal koncentrerer sig om fartsyndere og spiritusbilister.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer