Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Madeira melder om mange besøgende i påsken

Indbyggerne på portugisiske ferieø Madeira kan med tilfredshed konstatere at øens hovedindtægtskilde turisterne besøger den smukke blomsterø i stort tal.

I påsken meldes således om 88% belægningsprocent på Madeiras hoteller, og det er på niveau med sidste år gode tal.

Turistmyndighederne på Madeira fortæller at det som sædvanligt er englænderne og portugiserne, som er i flertal. De næststørste grupper af turister kommer fra Skandinavien og Tyskland.

De lokale tager til Porto Santo
De lokale på Madeira, som ikke har travlt i påsken i turistindustrien vælger ofte at tage på ferie til Porto Santo, som er en lille ø med en imponerende 9 kilometer lang sandstrand 50 kilometer nordøst fra Madeira. Porto Santo har kan nås både med skub og fly fra hovedbyen Funchal på Madeira.

Andre populære destinationer for de omkring 250.000 faste indbyggerne på Madeira er De Kanariske Øer, Brasilien og Mexico.

Invasion af spanske turister i påsken
En stor del af påskens gæster i Portugal er fra Spanien.

Der er ofte tale om spanske familier med børn, som pakker bilen og kører til Portugal i den forlængede weekend.

Det vækker i øvrigt af og til lidt undren på de portugisiske café'er når spanierne bestiller drikkevarer. Spansk kreativitet når der mikses drinks er nemlig udviklet mere end i Portugal og inkluderer for eksempel øl med citronvand og whiskey med hvid rom.

Den sidstenævnte konstellation går i Spanien under navnet "Whisky Dic". Alt bliver naturligvis bestilt på syngende spansk, hvilket bidrager til fejlmulighederne.

Turistmyndighederne i Porto melder ligesom Maderia om rigtig pænt besøg i påsken 2008 - specielt af spanske turister.

Se også: Blomsterøen MadeiraKommentarer

Endnu ingen kommentarer