Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


MotoGP i Portugal april 2008

Motorcykelfans vil flokkes til Estoril, når der for 9. gang afholdes Grand Prix de Portugal på den tidligere Formel 1 bane nordvest for Lissabon.

Løbet afholdes i weekenden fra d. 11. til d. 13. april 2008.

Portugals største motorsportsbegivenhed
Portugals MotoGP er, efter at Dakar Rally'et er aflyst og flyttet til Sydamerika i 2009, den vigtigste motorsportsbegivenhed i Portugal.

Portugiserne, og specielt dem som har skudt penge i den nye Formel 1 bane i Algarve, håber inden for nogen år igen at kunne afholde Formel 1 i Portugal, men der er sandsynligvis lang vej før det ønske opfyldes.

Der er dog allerede afsat omkring 200 millioner euro til projektet, så hvem ved. Se mere om det store motorsportsprojekt på Algarve ved byen Portimão.

Billetter til MotoGP
Vil man til MotoGP i Estoril kan billetter købes på www.ticketline.pt (se menu'en til venstre under MotoGP 2008).

Ståpladser koster kun 20 euro. Vil man sidde ned, hvad de fleste vil, da man ser langt bedre, starter priserne for en billet til alle tre løbsdage ved 45 euro. De dyreste billetter koster 95 euro eller omkring 700 kroner

Søndag d. 13. er hovedattraktionen med det 'rigtige' Grand Prix og alle de kendte kørere. Nøjes man med søndag er der 5 euro at spare på billetten. Mere information om det store motorsports event kan findes på www.motogp.com .

Se også artikel om maskinerne og kørerne da Valentino Rossi vandt Portugals MotoGP i september 2007.

Et godt billede af Estoril Autodromo banen findes som intro på Estoril banens hjemmeside, som ellers ikke brillierer med særlig raffineret grafik, men OK - det er jo racerløb det drejer sig om.

Se mere på vores motorsportssider om Circuito Estoril med video af en tur rundt på banen i bil.

Tur til Portugal
Er man frisk på en tur til Portugal for at se ræs kan vi anbefale at bruge vores flysøgemaskine.

Der er også mulighed for at leje ferielejligheder i Cascais eller Estoril via vores samarbejdspartnere. Begge badebyer ligger så tæt på banen at en taxi derud koster under 100 kroner.

Se også fakta om temperaturen i området omkring Lissabon i april.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer