Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rock i Rio i Lissabon maj og juni 2008

Der er linet et imponerende program af internationale navne op, når der i sommeren 2008 afholdes Rock i Rio i Lissabon og Madrid.

For ikke at kolidere med sommerens EM slutrunde er Rock i Rio Lisboa delt ud på følgende datoer:

Se også: Koncerter i Lissabon 2009

30. maj 2008
Programmet omfatter blandt andet Amy Winehouse (klik her for at se artikel), Poul Van Dyk, Lenny Kravitz og den nye engelske stjerne James Morrison.

31. maj 2008
Her optræder blandt andre Bon Jovi, Alanis Morissette og det populære brasilianske band Skank

1. juni 2008
Til glæde for det nostalgiske og måske lidt ældre publikum finder man d. 1. juni balndt andet Rod Steward (klik for tilskuervideo) på programmet, men det største trækplaster er uden sammenligning teenage rockbandet Tokio Hotel (klik her for video fra Lissabon), som var nødt til at aflyse koncerten i Lissabon for nyligt på grund af sygdom.

Tokio Hotel skal faktisk efter planen spille hele to gange i Portugal i juni. Drengene fra Tyskland er på scenen igen i Lissabon igen d. 29. juni. Alt afhænger dog af om forsangeren Bill Kaulitz bliver klar efter sin nylige operation på stemmebåndet.

Rock i Rio på juni's første dag vil også omfatte koncert med sangerinden Joss Stone.

5. juni 2007
Efter 3 dages fodbold-pause fortsætter Rock i Rio i Lissabon med blandt andet heavy metal bandet Metallica, som har danske Lars Ulrich på trommer. Desuden kan man høre bands som Machine Head, Apocalyptica og portugisiske Moonspell - ligeledes i heavy metal afdelingen.

6. juni 2007
Sidste dag på sommer 2008 Rock i Rio festivalen er dedikeret til blandt andet Linkin Park og det engelske indie band Kaiser Chiefs fra Leeds.

Portugiserne vil kende DJ Vibe, som var fast DJ på det kendte diskotek Kremlin i Lissabon sidst i 90'erne. Nutildags spiller DJ Vibe dog på Diskotek Lux i Lissabon, som har overtaget førertrøjen, som Lissabons og måske hele Portugals populæreste diskotek.

Rock i Rio's historie
Rock i Rio startede til ingens overraskelse i Rio de Janeiro i Brasilien, hvor koncerten blev afholdt i årene 1985, 1991 og 2001. Specielt Rock i Rio festivallen i 2001 i Rio de Janeiro var en overvældende succes.

Promoteren Roberto Medina flyttede derefter eventet til Lissabon (og kaldte det Rock i Rio Lisboa), hvor Rock i Rio er blevet afholdt i 2004 og 2006.

Den første Rock i Rio koncert i Lissabon i 2004 inkluderede navne som Paul McCartney, Peter Gabriel, The Black Eyed Peas, Sting, Britney Spears og Sugababes.

I 2006 kunne man blandt andet høre Shakira, Guns N' Roses, Anastacia, The Darkness, Red Hot Chilli Peppers og det portugisiske hip-hop band Da Weasel.

Rock i Rio skal i 2008 også afholdes i Madrid, Spanien. Her finder koncerten sted sidst i juni og først i juli. Kunstnerne bliver de samme som ved Rock i Rio Lisboa 2008.

Shakira ses her på YouTube video fra Rock in Rio koncerten 2006 med 'Whenever, Whenever':

 Mere information om program og billetter kan findes på Rock i Rio's hjemmeside .

Se også:
Koncerter i Lissabon 1. halvår 2008
Super Bock Super Rock i juli 2008Kommentarer

Endnu ingen kommentarer