Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Cristiano Ronaldo er Røde Kors Ambassadør

I forbindelse med afholdelse af fodbold EM slutrunden i Østrig og Schweiz er den portugisiske landsholdsspiller Cristiano Ronaldo, som til dagligt spiller for Manchester United, blevet udnævnt til Røde Kors Ambassadør.

www.scorefortheredcross.org
Røde Kors har oprettet en konkurrence på www.scorefortheredcross.org, hvor man kan købe virtuelle mål og dermed støtte sit eget hold.

Siden blev åbnet i går d. 26. marts 2008, men er tilsyneladende så populær at det i skrivende stund kan være svært at komme igennem til den.

Donationer til Røde Kors
Det er også muligt at donere til Røde Kors ved at gå til Røde Kors hjemmesiden.

På hjemmesiden fortælles om, hvad pengene går til herunder støtte til at krigsinvalider i Afganistan kan få kunstige lemmer og optræning, for at kunne leve et relativt normalt liv.

Det europæiske fodboldforbund UEFA vil desuden donere 4.000 euro for hvert mål, der scores i slutrunden.

Cristiano Ronaldo har slået rekord i Manchester United
Der er efterhånden få som tvivler på at unge Cristiano Ronaldo bliver én af de største forboldspillere gennem tiderne - også på internationalt plan.

Den 23 årige Madeira dreng har netop slået George Best gamle rekord i Manchester United. Ireren George Best nåede i sine velmagtsdage på én sæson at score 32 mål.

Cristiano Ronaldo har pr. 28. marts 2008 stået for i alt 34 mål, heraf 25 i den engelske liga.

Her er et af Ronaldos bedste skud nogensinde i kampen mod Bolton Wanderers i marts 2008. Det er Ronaldo's mål nummer to som er helt unikt:Cristiano Ronaldo privat
Der er ikke meget den populære fodboldspiller ikke kan købe for penge.

Han inviterede i 2006 portugisisk presse ind i sit hjem i England. Se video fra You Tube her:Se også: Fodbold videoer med Cristiano Ronaldo og link til topscorerliste .

Relaterede artikler: Fodbold i Portugal og Væddemål i Manchester United .Kommentarer

Endnu ingen kommentarer