Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Dyt i Dyrups Porsche i Portugal

Den danske internationale virksomhed Dyrup har sat to dage i en heftig sportsvogn på højkant i en kampagne for virksomhedens produkter i Portugal.

Med kampagnen Momentos Especiais promoverer Dyrup koncernen sit Tinto Especial maling brand.

Køber man 20 liter maling fra Dyrup og skriver et slogan, kan man tilmelde sig lodtrækningen om en weekend i en Porsche Boxster. Sloganet skal inkludere ordene 'Dyrup' og 'Especial'.

Kampagnen løber fra d. 10 marts til d. 15. maj 2008. Se mere om vind en-Porsche-i-en-weekend konkurrencen (åbner som pdf på portugisisk).

Porsche Boxster - Dyrups


Dyrup i Danmark
Virksomheden S. Dyrup & Co blev grundlagt i 1928.

Det var de driftige civilingeniører Axel Monberg og Ejnar Thorsen (kendt fra ingeniørvirksomheden Monberg og Thorsen - i dag MT Højgård), som sammen med vennen Sigurd Dyrup stiftede selskabet, som begyndte med at blande rustbeskyttende maling og markedsføre emaljemaling.

Sigurd Dyrup hentede en stor del af sin viden om maling- og lakprodukter fra USA, hvor han havde arbejdet som produktionsleder i maling- og lakindustrien.

Én af de første større leverancer fra Dyrup var den såkaldte 'stålhud' til Lillebæltsbroen i 1930'erne.

Dyrup er i dag en del af MT Højgård koncernen, og Portugal er sammen med Danmark, Tyskland og Frankrig hovedmarkederne for Dyrup virksomheden.

Hårdere konkurrence og dårligere resultater
De seneste år har ikke været de bedste for Dyrup koncernen. På trods af mange nye tiltag og effektiviseringer, herunder LEAN, faldt omsætningen i perioden 2002-2006.

I det nylige regnskab for 2007 nævnes blandt andet at markederne i Danmark og Tyskland er stagneret. Totalt set er omsætningen dog steget lidt på grund af positiv udvikling i Portugal, Spanien, Frankrig og Polen. 

Resultatmæssigt er der fortsat et underskud på et tocifret millionbeløb i 2007. Det er dog reduceret fra 45 millioner til 19 millioner. I 2008 forventes et nul-resultat.

Konkurrenterne i Portugal er blandt andet mærkerne Robbialac og Cin.

Dyrup i Portugal
Dyrup i Portugal har eksisteret siden 1947, hvor Tintas Dyrup åbnede.

En stor del af produktionen foregår i Lodz i nærheden af Warszawa i Polen, men der er også produktionsanlæg (2006 information) i Portugal, Spanien, Frankrig og Danmark.

Dyrup maling brand'et er meget synlig i Portugal og er ét af de relativt få danske brands, som mange portugisere kender (uden dog at vide det er dansk).

Udover Dyrup markedsføres også mærket Bondex i Portugal. Dyrup sælger sine produkter via byggemarkeder og lokale kæder og er tilstede også på Madeira, Azorerne og i den tidligere portugisiske koloni Angola.

Fabrikken i Portugal ligger i Sacavém få kilometer nord for Lissabon.

Se mere om Dyrup i Portugal på www.dyrup.pt .Kommentarer

Endnu ingen kommentarer