Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Madeiras myndigheder holder på turisterne

Det var ikke planlagt, men Madeiras myndigheder har med stor sandsynlighed forsynet de handlende og restaurationerne i Funchal med en god portion ekstra kunder.

Torsdag d. 3. april 2008 blev luksuslineren Van Gogh tilbageholdt i Funchal som følge af at ejeren af skibet ikke har overholdt sine økonomiske forpligtigelser.

Velhavere på cruise skib i klemme
Da det luksuriøse skib anløb den næstsidste havn på krydstogtet fik kaptajnen at vide at turen foreløbig stopper på Madeira.

Van Gogh har 200 besætningsmedlemmer og medbringer omkring 460 turister. De velhavende engelske krydstogtsdeltagere har fået lov at gå fra borde og besøge Funchal, mens myndighederne finder ud af hvad der skal ske.

Skibet Van Gogh var planlagt til at sejle Madeira til Falmouth i England som afslutning på en 3 måneders tur.

Deltagerne har betalt mellem 60.000 og 220.000 kroner for oplevelsen, som har inkluderet besøg i Egypten, Australien, New Zealand, Caribien, Mauritius, Ecuador, Tahiti og Cape Town.

Det bedste sted at blive tilbageholdt
Cruisedeltageren Gladys Hobson udtalte torsdag følgende til BBC: ' We're in a beautiful place. You couldn't be in a better place to be held ransom'.

Mark Hobworth, som er direktør for for selskabet Van Gogh Cruise Lines, er dog utilfreds med at myndighederne ikke kunne vente med at forlange skibet beslaglagt indtil det var tilbage i Falmouth havn i Cornwall i Sydengland.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer