Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lissabons Vesterbro inspiceret af stor politistyrke

Lissabon-bydelen Intendente er kendt som et af de forholdsvis få steder i hovedstadens centrum, hvor man skal passe mere end almindeligt på, hvis man opholder sig der efter mørkets frembrud.

Intendente er et gammelt kvarter. Det ligger omkring hovedgaden Avenida Almirante Reis, som starter som Rua da Palma fra Martim Moniz pladsen (med de mange springvand) omkring 1 kilometer nord for Rossio pladsen.

Allerede på Martim Moniz pladsen, hvor man blandt andet finder metro stationen af samme navn samt stoppested for sporvogn nummer 28, kan man se at de lokale beboere er ringere økonomisk stillede end gennemsnittet i Lissabon.

Oprydning i Intendente
I bydelen Intendente, som ligeledes har en metrostation af samme navn, er der mange ganske almindelige lejligheder, men også en tendens til at suspekte personer hænger lidt for længe på gadehjørnerne ikke ulig kvarteret bag ved hovedbanegården i København. Specielt en enkelt sidegade er berygtet.

Det besluttede Lissabons myndigheder at lade politiet se på torsdag, og omkring 100 betjente gik fra klokken 11 om formiddagen i gang med at inspicere 'gadesælgere', forretninger og arbejdstilladelser i Intendente området.

Både det kommunale politi, PSP politiet samt immigrationsmyndigheder og repræsentanter fra ASAE myndighederne for fødevaresikkerhed var involveret i operationen, som startede med at PSP politiet omringede området, skriver SIC.

Se også: Lissabon den fredeligste hovedstad i EuropaKommentarer

Endnu ingen kommentarer