Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Ingen over eller ved siden af Cristiano Ronaldo

Sportsaviserne i Portugal har igen kronede dage efter at det er bekræftet fra højeste sted at landets største fodboldtalent er på ønskelisten i fodboldklubben Real Madrid i Spanien.

Cristiano Ronaldo spiller som bekendt i Manchester United, hvor den portugisiske assisterende træner Carlos Queiroz efterhånden er ved at være træt af at gentage at Ronaldo ikke er til salg for så latterligt lille et beløb som 120 millioner euro.

Real Madrids præsident Ramón Calderón er ellers meget opsat på at få angriberen til Spanien, men han står over for en større overtalelsesopgave. Cristiano Ronaldo befinder sig nemlig godt i selskab med sin portugisiske hjælpetræner, som var med til at skaffe ham til Manchester United fra Sporting Lissabon i 2003.

Fodboldfan brækker hånden efter skud fra Ronaldo
Det lyder som en vittighed, men det skulle være ganske vist.

En fodboldfan fra Middlesbrough var så letsinding at sætte sig bagved hjemmeholdet Middlesbrough's mål i søndags, da holdet havde besøg af Manchester United.

Det kostede et brækket håndled - hvis man ellers skal tro The Sunday Mirror. Den 68-årige Fred Harrison er tilsyneladende ikke så ked af at være blevet ramt af Cristiano Ronaldos bold, og han har da også fået sine '15 minutes of fame', som man siger på de kanter.

Se artiklen om Fred Harrisson og søn på tilskuerpladserne i Middelsbrogh i den engelske avis The Sunday Mirror.

Relaterede artikler:
Den ukendte portugiser i Manchester United
Cristiano Ronaldo som Røde Kors ambassadør
Cristiano Ronaldo Video med topscorer linkKommentarer

 

C.Ronaldo siger:

ronaldo er verdens bedste , han er måske ikke i top form i øjeblikket men han bliver bedre , han er bare for god ingen kan være eller bliver lige så god som ham ..

26 January 2009 9:31 PM