Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Rejser til Azorerne på tilbud

Bemærk: Denne artikel blev skrevet i april 2008, og tilbud på rejser til Azorerne har ændret sig siden.

Azorerne læser-rejse tilbud 2010:
Se mere om læser-rejse til Azorerne med dansk guide.   

..................................... 

Det er billigt at tage til Azorerne i forsommeren (2008) - rigtigt billigt ser det ud til.

Både svenske og danske rejsebureauer har tilbud, som nærmer sig halv pris på rejser til de blå øer i Atlanten med kort varsel.

For at starte med ét af de danske rejsebureauer (selvom det nu er ejet af islændinge), tilbyder Bravo Tours lige nu på selskabets hjemmeside en uge på azorerne fra 2.358 kroner.

Opgraderer man til et såkaldt kategori-4 hotel kan man ifølge Bravo Tours i en annonce vist på hjemmesiden d. 19. april 2008 nøjes med fra 2.698 kroner for en uge på hotel med havudsigt. Se annoncen fra Bravo Tours (beklager - link virker ikke længere).

En hurtig søgning på Bravo Tours hjemmesidens udbud af rejser afslører at der ganske rigtigt er billige rejser i maj måned 2008. Det gælder om at slå til nu, for senere i sæsonen stiger priserne til det dobbelte eller mere. Bravo Tours flyver fra Københavns lufthavn Kastrup og fra Billund til Azorerne.

Det svenske alternativ
På svenske Solresor er det bedste tilbud lige nu 3.110 svenske kroner fra Sturup for en uge på uspecificeret hotel (ligesom Bravo Tours) på Azorerne. Omregnet til danske penge giver det en pris på omkring 2.500 kroner fra Malmø Sturup lufthavnen.

Bravo Tours tilbud på rejser til Acorerne er set på Bravotours.dk.

Alle priser opgivet baserer sig på én person i et 2 personer i dobbeltværelse (minimum 2 personer). Rejser man alene er der tillæg for enkeltværelse.

Se også:
Læser-rejse til Azorerne
Aktuel vejrudsigt og klimatabel for Azorerne
Azorerne - de blå øer i Atlanten
Hus til salg på Azorerne
Billeje på AzorerneKommentarer

Endnu ingen kommentarer