Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Stort vikarbureau skal sælge portugisiske aktiviteter

Den internationale virksomhed Randstad skal sælge alle sine portugisiske vikarbureau aktiviteter.

Det er resultatet af forhandlinger med EU Kommissionen efter at Randstad har ansøgt konkurrencemyndighederne i EU om at købe den store ligeledes hollandske virksomhed Vedior.

Randstad i stor fusion
Der er tale om én af de største fusioner i Europa inden for det lukrative marked for udlejning af medarbejdere.

Randstad/Vedior er sammen med schweiziske Adecco, Manpower og Kelly Services de største spillere i verden på markedet for vikar services (temp services).

Når fusionen er en realitet vil Randstad ifølge avisen International Herald Tribune være det største vikarbureau i følgende lande:

  • Tyskland
  • Canada
  • Indien
  • Holland
  • Polen
  • Belgien
  • Portugal

Det vides endnu ikke, hvem der vil overtager Randstad/Vedior i Portugal.

Randstad virksomheden
Samlet sender Randstad og Vedior hver dag omkring 700.000 vikarer ud på arbejdspladser over hele verden. Når handlen er gennemført bliver Randstad det næststørste vikarbureau i verden efter Adecco.

Den portugisiske afdeling af Randstad havde i 2007 en omsætning på 47 millioner euro i sine i alt 15 afdelinger i Portugal. Den samlede Randstad omsætning i 2007 var på verdensplan 9.197 millioner euro.

Randstad har 11 afdelinger i Danmark, 5 i Sverige, men findes ikke i Norge.

Randstad var i 2007 det 4. største vikarbureau i Portugal.

Vedior er Portugals største vikarbureau med 40 afdelinger, og over 25.000 mennesker (temp vikarer) sendes i følge Vedior dagligt i arbejde i Portugal.  Blandt de øvrige vikarbureauer i Portugal er Adecco og de portugisiske vikarbureauer Luso Temp og Multipessoal nogen af de største.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer