Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Flere birdies på golfbanerne i Portugal

Briterne har allerede oplevet det på udvalgte golfbaner.

Måske står Portugals golfspillere snart over for en lignende trend på landets solrige baner, heraf mange med udsigt over Atlanterhavet.

Det mener i hvert fald Sarah Stacey, som gerne vil udbrede sit nye koncept til Portugal.

Eye Candy Caddies
Konceptet hedder Eye Candy Caddies og er kort fortalt en caddie service, hvor den tjenende 'bag rat' er en yndig ung dame i diskret hvid/pink og meget tækkelig golf-uniform.

Eye Candy Caddies er med opstart i 2005 allerede et stort hit i England.

Grundlægger af virksomheden Sarah Stacy beskriver, hvordan hun fik ide'en som følgende:
"Jeg har et modelbureau og min mand er golfspiller. Modellerne er vant til at arbejde for events. En dag sagde min mand at han ville ønske at hans caddies var lige så kønne som mine modeller". 

Eye Candy Caddy - GolfPigerne går også under navnet 'cute caddies', og der er efterhånden 200 af dem i England.

Alle har ifølge Sarah Stacey modtaget caddie-træning og har et godt kendskab til golf-etikette. En del af de kønne caddies spiller selv golf - én af pigerne endda med respektable handicap 2. Hun får dog ifølge Sarah Stacey ikke mange bookinger fra engelske golfspillere, og det har bestemt ikke noget med udseendet at gøre.

Fremtid for Eye Candy Caddies i Portugal
Foreløbig satser Eye Candy Caddies på England og Irland, hvor Sarah Stacey i 2007 gik sammen med en irsk forretningsmand for at markedsføre konceptet.

I Irland koster 'golf made gorgeous’ fornøjelsen £330 for en runde på 18 huller samt én drink i klubhuset derefter - hverken mere eller mindre. Pigerne kan også hyres til klub og forretnings-events, som indtil videre udgør den største del af aktiviteterne for Eye Candy Caddies i Irland.

Flere 'birds' på golfbanen har dog endnu ikke resulteret i flere birdies for golfspillerne, men det synes ikke at være et problem i hverken England eller Irland.

Der er endnu ingen samarbejdspartner i Portugal, men Sarah Stacey er med hjælp fra den britiske regerings UK Trade & Investment aktivt på udkig efter én.

Se de kønne golf-piger og mere om det 'banebrydende' koncept på hjemmesiden: Eye Candy Caddies.

Relateret side: Golf i PortugalKommentarer

Endnu ingen kommentarer