Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Lagos festival for opdagelsesrejsende april-maj 2008

I Lagos afholdes der til og med d. 4. maj Festival dos Descobrimentos. Det er femte gang at Lagos fejrer sin berømte fortid.

Lagos var havnebyen, hvorfra mange af de opdagelsesesrejsende stod ud fra i Portugals storhedstid for omkring 500 år siden.

Henrik Søfareren
Én af de mest berømte af opdagelsestidens personligheder Henrik Søfareren, eller på portugisisk Infante Dom Henrique, opholdt sig i en stor del af sit liv i Lagos. Vasco da Gama's rejse til Indien bliver heller ikke glemt.

I Lagos havn ligger caravellen Boa Esperança, som man naturligvis også kan besøge.

Festival dos Descobrimentos løber fra d. 24. april til d. 4. maj 2008. Programmet inkluderer et 1500-tals marked, som foregår d. 2-4 maj. Den 3. maj er der show, hvor man blandt andet kan se skibet Boa Esperança i aktion og der serveres desuden kulinariske specialiteter fra Lagos og de gamle kolonier.

Festivallen foregår flere forskellige steder i Lagos bymidte herunder Avenida Descobrimentos og på Praça Gil Eanes. Der er gennem hele festival-perioden optog, udstillinger og koncerter. Sådan så Lagos ud under festivallen for de opdagelsesrejsende i 2004:


Se mere om Algarves herligheder på vores Algarve sider.

Oversigt over aktiviteter kan findes på: Events på Algarve (opdateres løbende)Kommentarer

Endnu ingen kommentarer