Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Mountainbike løb - Lisbon Downtown 2008

Klik her for events i Lissabon (opdateres løbende).

Lissabons toppede brosten og smalle gader er igen i år rammen om et af de mere specielle gadeløb.

Der ventes 20.000 tilskuere når Lisbon Downtown afholdes d. 17. maj 2008 i et charmerende gammelt kvarter i hjertet af Portugals hovedstad.

Ruten er som sædvanligt ikke for tøsedrenge eller -piger. De 60 ryttere skal forsøge at komme hurtigst muligt ned af de små gader og stræder i bydelen Alfama, som et ét af Lissabons ældste kvarterer, og et af de få som ikke blev ødelagt totalt af jordskælvet og den efterfølgende tsunami i 1755.

Der køres enkeltstarter på tid og tilskuerene står pakket langs ruten hele vejen ned til havnefronten. Se også artiklen Sådan kommer du rundt i Lissabon - med video præsentation af 2007 Honda Team.

Og favoritten er....Steve Peat
Der er ingen tvivl om, hvem der er favorit til at vinde løbet. Briten Steve Peat har vundet Lisbon Downtown 6 år i træk og planlægger selvfølgelig at gøre det igen.

33-årige Steve Peat er fra Sheffield i Nordengland. Den professionelle mountainbike rytter og familiefar er en aktiv herre, som tager rundt til halsbrækkende mountain bike events i hele verden.

Løbet i Lissabon tager få minutter for Steve at gennemføre, men der går mange dage med forberedelse forud for hvert race. I 2007 vandt Steve med en margin på 2,6 sekunder ned til nummer to Nathan Rennie, som i øvrigt tilhører det samme professionelle hold.

Mesterens egen hjemmeside er www.stevepeat.com.

Lisboa 2008 video ses her:

 


Sådan så det ud i 2007 da en flok galningen satte sig i sadlen og én efter én kørte ned af Alfamas smalle gader på mountainbike (video fra Youtube):
Og sådan så det ud da amatører afprøvede første del af ruten i 2006:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer