Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Golfrejser til Portugal med green2green

Den danske specialist i golfrejser green2green tilbyder i uge 28, 29, 30 og 31 2008 rejser til området omkring Lissabon i Portugal.

Der er som udgangspunkt tale om solrejser med ophold på nogen af de bedste hoteller i Sesimbra, Costa da Caparica og Carcavelos.

Golfpakker på 3 eller 5 dage kan tilkøbes.

Interesserede har valget mellem tre forskellige 4-stjernede hoteller i nogen af Portugals smukkeste ferieområder.

Se også: Green2Green på Herning feriemesse 2009

Sesimbra
Det nybyggede Hotel Sana Park ved byen Sesimbra ligger i et naturskønt område helt ned til vandet på Setúbal halvøen syd for storbyen Lissabon.

SANA Sesimbra HotelHotellet er nabo til et naturreservatet Arrabida, og den gamle kulturby Sesimbra ved udmundingen af Sado floden. Sesimbra by er berømt for sine fiskerestauranter, byliv og naturligvis for sine sandstrande.

Området omkring Sesimbra er et yndet mål for ferierejse til Portugal og besøges af såvel lokale som udlændinge. Hotel Sana Park er nok det bedste hotel i byen.
Sana Park Hotel Sesimbra byder på Spa, Health Club og swimming pools med havudsigt og i øvrigt også en Jacuzzi på taget.

Hotellet er desuden berømt for sin gode restaurant, hvis man ikke hellere vil udforske den hyggelige og livlige fiskerby Sesimbra.

Den pulserende storby Lissabon ligger under 40 kilometer væk, og spiller man golf er der rigtig mange spændende golfbaner inden for køreafstand.

Green2green tilbyder i juli 2008:

- Ophold på Hotel Sana Park****
- 7 nætter i dobbeltværelse med morgenmad
- Flyrejsen med TAP Air Portugal fra København/Hamburg
- Billeje og transport af eventuel golfbag

Pris per person fra DKK 6.395

(Tilkøb golfpakke: 3 dage Aroiera DKK1.200 / 5 dage Aroiera DKK1.300)
Mere information om aktuelle tilbud kan findes på: Golfrejser og solrejser til Sesimbra i Portugal (se link til green2green nedenfor).


Costa da Caparica

I juni og juli er der i det centrale Portugal en behagelig dagtemperatur på mellem 25 og 27 grader og højt solskin kan påregnes.

Costa da Caparica er kendt som Portugals ’Blå Kyst’ og omfatter et overordentligt stort antal strande på Sétubal halvøen, men stadig kun omkring 25 minutters kørsel fra Lissabon.

Udover sine flotte og lange sandstrande er Costa da Caparica berømt for sine vandsportsfaciliteter herunder windsurfing.

Lisboetterne strømmer til Costa da Caparica i feriemåneden august i Portugal. Juni og juli er derfor nok de bedste måneder at opleve denne perle af et ferieområde, som selv efter portugisisk standard er i topklasse.

Det 4-stjernede Hotel Costa da Caparica ligger med udsigt over den brede gyldne sandstrand.

Green2green tilbyder i juli 2008:

- Ophold på Hotel Costa Da Caparica****
- 7 nætter i dobbeltværelse med morgenmad
- Flyrejsen med TAP Air Portugal fra København/Hamburg
- Billeje og eventuel transport af golfbag

Pris per person fra DKK 5.795
(Tilkøb golfpakke: 3 dage Aroiera DKK1.200 / 5 dage Aroiera DKK1.300)
Mere information om aktuelle tilbud kan findes på: Golfrejser og solrejser til Costa da Caparica i Portugal (se link til green2green nedenfor).


Carcavelos

Området Carcavelos ligger omkring 20 kilometer vest for Lissabon.

Hotel Praia Mar er et topklasse hotel med en fantastisk beliggenhed med udsigt over stranden i ét af Portuglas mest eftertragtede ferieområder.

Carcavelos by ligger mellem Lissabon og de eksklusive kystbyer Estoril og Cascais.

Vil man gerne udforske Lissabonkysten uden at være afhængig af bil er kystbanetoget lige ved døren. Det er Belém bydelens kulturskatte dermed også, og der foregår hele sommeren et utal af events i og omkring badebyerne Carcavelos, Estoril og Cascais.

Afstanden til Lissabon er kun omkring 20 minutter med toget og en taxi til Carcavelos fra Lissabon koster mindre end 20 euro.

Hvis man vælger at holde solferie i Carcavelos, kan man derfor samtidig holde storbyferie i den charmerende metropol Lissabon, som er berømt for sin blå himmel og afslappede livsstil.

Hotel Praia Mar har i øvrigt en udmærket restaurant på taget, og der er både shopping center og et stort udvalg af hyggelige café’er og barer på stranden tæt på.

Der dyrkes også vandsport på stranden ved Carcavelos, og begyndere kan også være med. Udstyr og eventuelt en instruktør lejes på stedet. For de mere professionelle surfere ligger den eftertragtede Guincho strand omkring 20 kilometer mod vest.

Vil man kombinere ferierejsen til Portugal med golf, er der flere berømte baner i international klasse inden for kort køreafstand af Carcavelos.

Green2green tilbyder i juli 2008:

- Ophold på Hotel Praia Mar****
- 7 nætter i dobbeltværelse med morgenmad
- Flyrejsen med TAP Air Portugal fra København/Hamburg
- Billeje og eventuel transport af golfbag

Pris per person fra DKK 5.995
(Tilkøb golfpakke: 3 dage "Golfpas" DKK1.300 / 5 dage "Golfpas" DKK1.950)
Mere information om aktuelle tilbud kan findes på: Golfrejser og solrejser til Carcavelos i Portugal (se link til green2green nedenfor).


Golfferie i Algarve
Green2green arrangerer løbende golfrejser til Algarve.

Algarve er med sin beliggenhed ved Middelhavet den varmeste del af Portugal.

Dagtemperaturer i vintermånederne er i gennemsnit over 15 grader og en solrig dag med 20 grader eller mere på golfbanen i januar eller februar er ikke usædvanlig.

Om sommeren når temperaturen på Algarve i gennemsnit op på små 30 grader.

Mere information om golfrejser til Algarvekysten kan findes på green2green's tilbud på Algarve (se link nedenfor).

Matchture og karneval i Rio med green2green

Green2green tilbyder ikke blot ferierejser og golfrejser til Portugal.

Blandt de mange andre destinationer er Brasilien et af de lande, som er populære blandt danske ferierejsende.

I januar/februar 2009 arrangerer green2green en 12 dages matchtur til Brasilien med mulighed for at opleve det berømte karneval i Rio de Janeiro.

Mere information kan findes på green2greens hjemmeside: http://www.green2green.dk/ .

Alternativt kan man ringe direkte på telefon nummer (+45) 8611 4955.


Se større kort

 

Denne artikel om golfferie i Portugal er udarbejdet i samarbejde med green2green.


Kommentarer

Endnu ingen kommentarer