Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Hvem skal vi holde med til EM 2008?

Gå videre til: Oversigt over EM 2008 grupperne.

Gå videre til: Gruppe A - landshold og spillere i Portugals gruppe ved EM 2008.

Gå videre til: EM 2008 kampe i TV 

Dette spørgsmål stiller den danske avis Politiken på sin hjemmeside d. 16. maj - se artiklen her . Man kan stemme på det land, man synes skal vinde.

Politiken lover desuden sine læsere at det landshold ud af de 16 deltagende, som får flest stemmer (og pyt - det bliver nok Sverige) vil blive dækket ekstra intenst med artikler og reportager om spillere, træning og kampe.

Stem på Portugal!
Vi vil selvfølgelig på Portugalnyt til enhver tid mene at det portugisiske landshold udover at være det bedste også naturligvis fortjener den bedste dækning.

Så hermed er opfordringen givet videre om at gå ind på Politikens hjemmeside og stemme på Portugal.

Hvis Politikens redaktion synes en sådan opfordring strider mod 'reglerne' om god sportsånd ved læserafstemninger kan vi kun bemærke følgende:

I hvilke andre lande end Portugal kan man, når man sidder på en indisk restaurant og nyder sin chicken tikka massala opleve at der på fjernsynet i restauranten blændes op for Danmarks finalekamp mod Tyskland til EM 1992....... Hele kampen uden afbrydelser blev i går vist på portugisisk TV.

Se også: Det portugisiske landshold til EM 2008  - med profiler på nøgle-spillere.

Carsten Werge, som igennem mange år har kommenteret EM, tror i øvrigt på Portugal som vindere af EM 2008. I år holder han dog en pause som kommentator. Se artikel i PolitikenKommentarer

Endnu ingen kommentarer