Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Moderne arkitektur i Geres Parken i Nordportugal

Den kendte portugisiske arkitekt Graça Correia har sammen med italieneren Roberto Ragazzi i perioden 2003-2006 udført duo'ens første og til dato nok mest berømte opgave.

Huset i Geres Parken kaldes Casa no Gerês og er bygget, med behørig tilladelse naturligvis, i den smukke Geres Nationalpark, som dækker et område på mere end 72.000 hektarer.

Se også: Arkitektur event i Lissabon 2010-2011.

Der lå tidligere et forfaldent hus på grunden, som i øvigt ikke kunne bebygges mere end det oprindelige hus. Ejerne gik med tanken om at bygge et feriehus med faciliteter til weekendture til Nordportugal uden at lukke sig fuldstændig af fra omverdenen og uden at ødelægge naturen og beskære træerne.

Med denne bundne opgave gik arkitekterne i gang og resultatet blev et usædvanligt box-design, med lille visuel forstyrende indvirkning på den omgivende natur.

Casa no Gerês, Nordportugal


Se historien om Casa no Gerês i Wallpaper fra maj 2007, og der er også flere billeder af det usædvanlige feriehus (kører automatisk i rotation). Huset lejes dog ikke ud.

Geres Nationalparken
Den prægtige Geres nationalpark er et særdeles populært udflugtsmål for turister i Nordportugal. Der er dog endnu ikke så mange skandinaver, som lægger vejen forbi og holder ferie i Nordportugal, og det er synd.

Portugal byder på mange naturoplevelser, men man har ikke set det bedste før man har oplevet den frodige nordlige del af landet.

Portugals tredjestørste by Braga er kendt for sine mange arkitektoniske perler i barok-stil fra byens storhedstid. Her er hvad Portugals turistkontor fremhæver ved Braga og det øvrige Nordportugal:Se også muligheder for leje af feriebolig i Nordportugal:

I Afife tæt på kysten i Nordportugal ligger to moderne bungalows med swimmingpool, som kan lejes enkeltvis eller samlet, hvis man er flere. Se mere om det naturskønne område i Afife, og hvordan man lejer feriebolig med pool i Nordportugal. 

Tæt på Barcelos ligger et mindre velrenoveret rustikt feriehus, hvor man til en meget rimelig pris kan bo i køresafstand fra blandt andet Gerês Nationalparken. Se mere her om 'Gedestalden' og hvordan man lejer den.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer