Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Konkurrence om eftertragtede VIP billetter til Rock in Rio

Rock in Rio koncertarrangørerne udlovede i den forløbne weekend VIP billetter til de dygtigste og må man formode, mest enthusiastiske, studerende i Lissabon med talent for sofa-ræs.

Med røgmaskine og heftig annoncering for Vodafones produkter blev løbene søndag d. 18. maj afholdt på Praca de Comercia i Lissabons centrum.

Alle 120 deltagere, som i øvrigt allerede havde været ude i kvalifikationsrunde, fik gratis billetter med hjem, men kun det bedste hold opnåede hvad de kom for: At få udleveret VIP tickets med de bedste pladser foran hovedscenen til Rock in Rio efter at have vundet konkurrencen 'Vodafone Best Seat'.

På årest Rock i Rio festival i Lissabon kan man blandt andet høre Amy Winehouse, Tokio Hotel, Metallica og Kaiser Chiefs. Se mere i artikel om den traditionsrige festival Rock In Rio 2008. Festivallen starter d. 29. maj 2008.

iPhone i Portugal
Vodafone er sammen med Orange to af de telefonselskaber i Portugal, som snart vil tilbyde deres kunder den i lang tid ventede iPhone fra Apple.

Billigt bliver det nye vidunder helt sikkert ikke, og Vodafone holder foreløbig kortene tæt til kroppen hvad angår såvel dato for introduktion og pris. I USA koster en iPhone fra omkring $500 sarende til små 2500 kroner.

Her kan ses Reuters video fra søndagens sofa-ræs i Lissabon:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer