Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Michael Laudrup sættes i forbindelse med Benfica

Flere danske netaviser kører tirsdag d. 20. maj historien om Michael Laudrups kontakt med fodboldklubben Benfica SL i Portugal.

Michael Laudrups trænerkarriere står over for et sporskifte efter at den tidligere landsholdsstjerne og måske Danmarks bedste fodboldspiller nogen sinde har sagt sit trænerjob op i Madrid-klubben Getafe.

Det er løse rygter i fodbold-avisen 'A Bola' i Portugal, som har sat gang i spekulationerne om Michael Laudrup og Benfica.

Se uddrag af artiklen om Michael Laudrup som træner-emne i Benfica i A Bola's netudgave. Jyllandsposten rapporterer desuden at Michael Laudrup ifølge en spansk journalist skulle være blevet 'gået' af præsidenten for Getafe Ángel Torres. Se artikel i Jyllandsposten fra 20. maj 2008.

Andre medier stiller dog også spørgsmålstegn ved den spanske journalists troværdighed, da selvsamme journalist angiveligt skulle have skrevet om et positivt forhold mellem Laudrup og Torres for blot få dage siden i sin egen sportsavis AS. Se hvad BT skriver om rygterne. Også Berlingske Tidende dækker Michael Laudrups farvel til Getafe intensivt.

Rui Costa, som indtil for nyligt spillede for Benfica er nu sportsdirektør i klubben og kender Laudrup fra dengang danskeren selv spillede i Spanien.

Benfica er uden manager efter at spanieren Camacho med meget kort varsel kastede håndkædet i ringen og forlod sin post efter godt 6 måneder.

Michael Laudrup har et godt navn også i Portugal, men Benfica's forventninger er til gengæld skyhøje til enhver ny træner.

Dansk træner i Benfica
Danskeren Ebbe Skovdahl havde en meget kort karriere som træner i Benfica i 1987.

Ebbe Skovdahl havde tidligere (og også senere) opnået gode resultater som træner for Brøndby, men kom helt skævt ind på jobbet i Benfica, hvor han blev fyret for dårlige resultater efter kun et halvt år som ansvarlig for storklubben i Lissabons arbejderkvarter.

Svensk træner i Benfica
Svenske Sven-Göran Ericsson har haft langt mere succes med Benfica, og har faktisk været træner for klubben i to omgange i perioderne 1982-84 og 1989-92.

Sportsdirektør i Benfica Rui Costa har for nyligt været i Manchester for at besøge Ericsson, som stadig bor på hotel som manager for Manchester City. Ericsson har ikke købt hus i Manchester, men hus har han til gengæld stadig i Portugal, hvor den tidligere engelske landstræner også har investeringer i hotel- og turistindustrien.

Se mere om Sven-Göran Ericsson mulige forbindelser med Benfica i artiklen: Benfica vil gerne gentage succes med svensk træner.Kommentarer

Endnu ingen kommentarer