Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


CR7 på Madeira

Se også: Artikel og video fra åbningen af CR7 shop i LIsboa (Lissabon) i oktober 2008.

Feriegæster på Madeira vil i hovedbyen Funchal kunne finde en lidt usædvanlig modetøjsforretning.

Den mondæne og særdeles fashionable boutique har et pænt sortiment for begge køn, men der kræses dog mest for pigerne. På hylderne er der afslappet tøj til middelhavsklimaet med vægt på t-shirts, jeans og tilbehør i den efter portugisiske forhold lidt dyrere ende af prisskala'en.

Det usædvanlige ved CR7 på Madeira er at det er fodboldspilleren Cristiano Ronaldo og hans to søstre , som står bag. Cristiano's ældste søster Elma Aveiro ses ved modeshows når CR7 kollektionen præsenteres.

Se billeder fra CR7 på et af de utallige Cristiano Ronaldo forums.

CR7 - Ronaldos forretning på MadeiraCR7 - Cristiano Ronaldos trøje nummer 7
I England er Cristiano Ronaldo også kendt som CR7 (Cristiano Ronaldo med trøje nummer 7).

Den berømte fodboldtrøje nummer 7 i Manchester United har været båret af mange af den nordengelske klubs kendteste profiler, og det er bestemt ikke alle og enhver, som får æren.

Man U trøjen med nummer 7 på ryggen har således tilhørt (spillerens samlede tid i Manchester United i parantes):

  • George Best (1963-1974)
  • Bryan Robson (1984-1991)
  • Eric Cantona (1992-1997)
  • David Beckham (1993-2003)
  • Cristiano Ronaldo (2003- )

Det er kilde til megen diskussion på engelske pubber, hvem som er den bedste spiller med den legendariske nummer 7, men mange peger stadig på det lille nordirske fodbold-idol, charmetrold og ikke mindst festabe George Best, som måske den største konkurrent til Ronaldo om at være bedste spiller med trøje nummer 7 gennem tiderne.

George Best var i øvrigt også ejer af modeforretninger og tillige et par diskoteker i sin storhedstid i 60'erne og 70'erne.

Se en sammenligning af fodboldspillerne George Best og Cristiano Ronaldo i
artikel i The Times fra januar 2008.

På det portugisiske landshold spiller Cristiano Ronaldo dog med nummer 17 på ryggen. Årsagen er at Figo i landsholdssammenhæng spillede med nummer 7. Da Fogo ikke længere spiller, er der spekulationer om Cristiano Ronaldo skal overtage den portugisiske landsholdstrøje nummer 7.

Besøg CR7 i Funchal på Madeira
Funchal er ikke større end at man sagtens kan finde CR7. Adressen er Rua Vale da Ajuda Edifício Monumental Palace II - loja F

CR7's hjemmesiden er der billeder af sortimentet, og så vidt vi kan se er der normalt udsalg fra sidst i juli til midt i september.

CR7 sælger i øvrigt tøj under sit eget mærke CR7.

Der er dog sjældent Ronaldo-familiemedlemmer til stede i CR7 i Funchal. Cristiano Ronaldo's yngste søster Liliana Cátia forsøger at få en karriere inden for popmusik og har udgivet en CD under navnet Ronalda. Se Ronaldas hjemmeside.

Se profil af Cristiano Ronaldo på vores EM 2008 sektion. Kommentarer

Endnu ingen kommentarer