Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Fodboldnyt juni 2008 - tæt på panik i Portugal

Hermed nogen af de væsentligste rygter og hårde facts om fodbold i Portugal herunder naturligvis Portugals landshold inden Euro 2008 slutrunden går igang.

Cristiano Ronaldo er skadet
Under træning i Schweiz mandag d. 2. juni har Cristiano Ronaldo tilsyneladende beskadiget sin ankel.

Han syntes dog ikke at halte på vej ud med ispose på, men det har selvsagt sat gang i spekulationerne i Portugal, hvis stærke, men relativt uerfarne landshold i høj grad er bygget op omkring Cristiano Ronaldo.

UPDATE 3. juni 2008
Portugiserne har åndet letet op. Cristianos skade er alligevel ikke alvorlig og han skulle være klar til den indledende kamp d. 7. juni 2008.

Modstandere har ofte forsøgt at tackle den ustoppelige Ronaldo - af og til også med ufine midler. Se en samling videoklip herunder af forsøg på at stække Cristiano Ronaldo:

 

José Mourinho er ny træner for Inter
Mourinho erstatter Roberto Mancini, som blev fyret efter at have tabt med holdet til Liverpool i Champions League turneringen i maj 2008.

José Mourinho har været selvvalgt arbejdsløs siden september 2007, da Chelsea ejer Roman Abramovic ikke rigtig havde lyst til at se på ham længere. Den nye kontrakt med Inter Milan er 3-årig.

Den portugisiske træner får italieneren Giuseppe Baresi som assisterende træner i Inter Milan, som af og til også kaldes for F. C. Internazionale Milano.

Figo klar til et år mere
Efter at José Mourinho er blevet tilknyttet Inter Milan har den portugisiske veteran Luís Figo meldt ud at han gerne tager et år mere i klubben, hvor han ellers havde valgt at stoppe med denne sæson.

Inter Milan har desuden de portugisiske spillere Maniche (udlånt fra Atlêtico Madrid) og Pelé på holdet. Pelé hedder i sit civile liv Vítor Hugo Gomes Paços.

Cristiano Ronaldo måske til Real Madrid
Spekulationerne fortsætter om den unge Cristiano Ronaldos mulige klubskifte til Real Madrid.

Seneste nyt er at Cristiano vil komme med en udtalelse inden for 2-3 dage - dvs. inden EM 2008 går igang. Vi gætter på at det er landstræner Scolari som har rådet den talentfulde spiller til enten at mane rygterne i jorden eller se at få balladen overstået.

Det vil skabe mest ro og bedre arbejdsbetingelser for Portugals landshold, hvis Cristiano Ronaldo's eventuelle klubskifte fra Manchester United til Real Madrid ikke konstant skal diskuteres under slutrunden. 

Portugisiske fans tog imod Portugals EURO 2008 bus i Schweiz
I en hel del europæsiske lande bor der mange portugisere. Det gælder blandt andet England, Spanien, Frankrig, Luxembourg, Schweiz og Andorra.

De portugisiske landsmænd med bopæl i Schweiz var ude for at tage imod Portugals landsholdsbus, da den ankom i går til Neuchâtel i nærheden af Lausanne.

Inden flyveturen til Schweiz havde det samlede portugisiske fodboldlandshold været på besøg hos præsidenten af Republikken Anibal Cavaco Silva.

Se video fra afrejsen i Portela lufthavnen i Lissabon og ikke mindst modtagelsen af de entusiastiske portugisere i Schweiz:Kommentarer

Endnu ingen kommentarer