Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Koncert med Jens Lysdal Trio i byerne Serpa og Lissabon juni 2008

Den danske Jens Lysdal Trio spiller live i Portugal i juni 2008.

Jens Lysdal Trio består af:

    Jens Lysdal – Guitar og vokal 
    Bjarke Falgren – violin
    Jakob Falgren - bas

Jens Lysdals karriere
Jens er født i Sverige og har også boet et år i New Orleans i USA inden han kom til Danmark.

Den alsidige musiker Jens Lysdal er både sanger, guitarist og komponist. Desuden har han produceret CD'er for blandt andet Rasmus Lybert og leveret musik til danske film og TV-produktioner herunder de fra DR kendte serier Forbrydelsen og Taxa.

I august 2007 var Jens Lysdahl sammen med den verdensberømte danske bassist Hugo Rasmussen i Stockholm og spille til den store svenske visedigters Cornelis Vreeswijks 70-års dag. Netop Hugo Rasmussen har Jens Lysdal gennem lang tid haft et tæt samarbejde med.

Lysdal er mest kendt for sit guitarspil, som i nogen numre har en anelse Mark Knopfler lyd over sig, hvilket bestemt ikke er nogen kritik. Prøv selv at høre på Lysdals Myspace profil (musik starter automatisk).

Koncerter i Portugal
Der afholdes to koncerter med Jens Lysdal Trio i Portugal.

  • Den 12 juni 2008 kl 23 i Serpa: Festival de Música Encontro de Culturas, Espaço Nora
  • Den 15 juni 2008 kl. 21.30 i Lissabon: Auditório do Centro Cultural Malaposta Olival Basto, Lisboa

Entre i Lissabon er 10 euro. Mere information kan findes på Centro Cultural Malaposta hjemmesiden.

Det er i øvrigt ikke første gang at Jens Lysdal Trio er i Portugal. I 2007 aflagde han besøg på blandt andet Malaposta Cultural, som i år besøges igen. Se Jens' egne notater på sin nyhedsblog om det sidste besøg i Portugal på Jens Lysdal Trio i Portugal

Serpa i den syd-østlige del af Portugal
Den lille by Serpa på grænsen til Spanien er en gammel romersk by, som i dag inklusive opland har omkring 16.000 indbyggere.

I Portugal er Serpa mest kendt for sin (ildelugtende påstår nogen) gode stærke ost. I udlandet derimod er Serpa verdensberømt for at lægge jord til ét af verdens største solfangeranlæg. Se også artikel om solenergi i Portugal.

Der er kulturuge i Serpa fra d. 6. til d. 15. juni 2008, hvor Jens Lysdal Trio altså spiller d. 12. Se også byen Serpas hjemmeside (på portugisisk) samt opslag nedenfor.


Kulturuge i SerpaKommentarer

Endnu ingen kommentarer