Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk






Scolari skal til Chelsea - Portugals landstræner får nyt job

Den populære træner i Portugal skal til storklubben Chelsea i den engelske liga. Det blev offentliggjort onsdag efter det portugisiske landsholds overbevisende 3-1 sejr over Tjekkiet.

Luiz Felipe Scolari har ellers ikke haft England højst på sin ønskeliste over lande at afslutte sin karriere i, men den 57-årige brasilianer, som vandt VM i 2002 som landstræner for Brasilien, har sandsynligvis fået så godt et tilbud at han har haft svært ved at sige nej.

Ydermere forlyder det at Scolari, som bor i Cascais vest for Lissabon i Portugal, har fået 100 millioner engelske pund i lommepenge i forbindelsen med overgangen til Chelsea.  Klubbens ejer Roman Abramovic har således stillet hvad der svarer til en milliard danske kroner til rådighed for Scolari at gå på spiller-indkøb for.

I Chelsea vil Scolari allerede inden han går i gang med at shoppe få ansvaret for tre af de portugisiske spillere til EM 2008:

Det forventes at Scolari desuden vil forsøger at én af EM 2008 turneringens stjernespillere Deco til Chelsea. Deco spiller også på det portugisiske EM 2008 landshold.

Desuden spekulerer den engelske avis The Guardian i at brasilianeren Kaka, portugisiske Quaresma og såmænd også Fernando Torres, som spiller i Liverpool. Se artikel i den som regel seriøse engelske avis The Guardien.

Se også Portugals landshold til EM 2008 med profil af landstræner Luiz Felipe Scolari.

Big Phil, som han uden tvivl kommer til at hedde i England (i hvert fald i Chelsea), har endnu ikke skrevet under på kontrakten med Chelsea, men aftalen skulle være truffet. Scolari starter hos Chelsea per 1. juli 2008 efter EM 2008. Det har hele tiden været Scolari's plan at stoppe som portugisisk landstræner efter EM og det portugisiske fodboldforbund er indforstået med at Scolari har annonceret sit nye job.

Scolari sætter sig i et varmt sæde. Avram Grant blev udsat for en regulær fyring efter 8 måneder og portugiseren José Mourinho kan man med lidt god vilje sige uddelte en fyring fra Chelsea til sig selv.

Se TV-indslag fra England om Scolari's nye job for Chelsea:



Kommentarer

Endnu ingen kommentarer