Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


EM 2008 - Portugal møder Schweiz d. 15. juni

Portugals landshold møder værterne fra Schweiz i den sidste spillerunde før kvartfinalerne. På forhånd er Portugal kvalificeret og vil med blot et uafgjort mod Schweiz med sikkerhed vinde gruppe A.

Schweiz er allerede ude af turneringen med nul point for to kampe og spiller desuden uden holdets måske bedste spiller Alexander Frei, som blev skadet i første kamp mod Tjekkiet.

Selv om Schweiz ikke har været udsat for de store nederlag (0-1 mod Tjekkiet og 1-2 mod Tyrkiet) er holdet styrkemæssigt 2-3 niveauer under Portugals landshold, og set ud fra den betragtning skulle der være plads for den portugisiske landstræner Scolari til at eksperimentere lidt med uprøvede spillere.

Kampen spilles i Basel i Schweiz kl. 20.45 centraleuropæisk tid, hvilket er 19.45 i Portugal.

Portugals landstræner Scolari har i øvrigt fået nyt job siden Portugals sidste kamp i EM 2008 slutrunden. Se mere om Scolari's fremtidige karriere i engelske Chelsea.

Portugals landskampe kan ses i Cascais Cidadela
For dem som er på ferie på Lissabonkysten eller tager herned i næste uge er Cidadela de Cascais som noget nyt åbent under EM 2008 fodboldkampene.

Der er opstillet storskærm, og specielt under Portugals kampe er der masser af stemning i det gamle fort ved marinaen i Cascais.

Relaterede artikler:
Opdaterede stillinger i grupperne til EM 2008
Portugals landshold med profiler på de enkelte spillere
TV kampe til EM 2008 - sendeplan for EM slutrunden

UPDATE 16. juni 2008
Portugal tabte 2-0 til Schweiz, men vandt alligevel gruppe A. Træner Scolari satsede på at give sine normale udskiftningsspillere chancen for at vise, hvad de kunne og det var ikke nok mod et veloplagt og til tider heldigt Schweizisk mandskab.

Portugal møder Tyskland i kvartfinalen. Læs artikelKommentarer

Endnu ingen kommentarer