Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Danske Kasper Andersen kører Formula Master i Portugal 12-13 juli

Den danske racerkører Kasper Andersen stiller op i Portugal for Trident team'et, når der d. 12. og 13. juli 2008 afholdes Formula Masters løb på Estoril banen ved Cascais vest for Lissabon.

Kasper Andersen ligger i øjeblikket på en delt 3. plads i Formula Masters serien sammen med letten Harald Schlegelmich, som ligeledes kører for det italienske Trident Team.

Estoril løbet er den 4. løbsweekend i 2008 kalenderen, og selv om den førende hollænder Chris van der Drift inden Estoril har 34 point, er det stadig muligt for Kasper at nå helt til tops. Kaspers bedste resultat indtil nu er en 2. plads i sæsonens første løb i Valencia. Chris van der Drift bliver dog svær at slå, idet hollænderen har vundet 3 ud af de 6 løb, han har stillet op i.

Formula Masters køres over 2 dage med ét løb per dag og der gives point for begge løbene. Pointene fordeles således:

  1. 10 point
  2. 8 point
  3. 6 point
  4. 5 point
  5. 4 point
  6. 3 point
  7. 2 point
  8. 1 point

Sådan finder man Estoril banen
Er man på ferie i Portugal og har lyst til at se ræs på en international bane, er den letteste måde at finde Estoril banen på at tage kystbanetoget til Estoril by fra Lissabon (endestation Cascais). Det koster kun 1,65 euro. Fra Estoril by koster en taxi til Estoril banen (Autodromo de Estoril) omkring 6 euro. Der går også busser derud, men det er lidt omstændeligt at finde den rigtige bus uden lokalkendskab, og med billige taxi'er i Portugal er det både nemmere og langt hurtigere at hyre en vogn.

Se mere om Kasper Andersen i Formula Masters i vores tidligere artikel: Kasper Andersen på Estoril banen (med video).

Mere information om Formula Masters serien på http://www.formulamaster.net/2008/Calendar.asp.

Relateret artikel:
WTCC løb på Estoril d. 13. juli 2008Kommentarer

Endnu ingen kommentarer