Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Berlin lufthavn har billige rejser

Berlin er én af de nærmeste lufthavne uden for Danmarks grænser med gode og ofte relativt billige forbindelser til Portugal. Fra lufthavne i Berlin kan man blandt andet finde følgende flyruter til Portugal i juli måned 2008:

Air Berlin

 • Berlin lufthavn Tegel - Faro (visse afgange via Nürnberg eller Palma de Mallorca) - pris for direkte fly fra Berlin til Algarve/Faro i juli 2008 fra 363 euro (retur)
 • Berlin lufthavn Tegel - Lissabon (via Palma de Mallorca)
 • Berlin lufthavn Tegel - Porto (via Palma de Mallorca)
 • Berlin lufthavn Tegel - Madeira/Funchal (visse afgange via Zürich)
 • Berlin lufthavn Tegel - Azorerne/Ponte Delgada fra november 2008 - nyhed

Easyjet

 • Berlin lufthavn Schönefeld - Lissabon (direkte) - altid én af de billigste ruter til Lissabon fra Berlin - flybillet til Lissabon fra omkring 170 euro (returbillet) i juli 2008.

KLM

 • Berlin lufthavn Schonefeld - Lissabon (via Amsterdam) - billige rejser fra omkring 210 euro (retur) fundet på hverdage, men ofte dyrt i weekenden.

TAP

 • Berlin lufthavn Tegel - Lissabon (via Muchen eller Frankfurt) - det er muligt at finde flybilletter i juli 2008 fra 285 euro for en returrejse til Lissabon.
 • Berlin lufthavn Tegel - Faro (via Munchen og Lissabon) - væsentligt dyrere at flyve til Faro med TAP end til Lissabon med TAP i juli 2008
 • Berlin lufthavn Tegel - Porto (via Frankfurt) priser fra omkring 325 euro i juli 2008 for en returbillet fra Belin til Porto.
 • Berlin lufthavn Tegel - Madeira (via Frankfurt og Lissabon) - denne rute er dyr i juli 2008 med små 500 euro for en returbillet til Madeira
 • Berlin lufthavn Tegel - Azorerne (via Frankfurt) - TAP ruten til Azorerne fra Berlin er også dyr i juli 2008 med små 600 euro for en returbillet.

Bemærk at søger man flyrejser fra Berlin til Faro vil rejsesites som Travelstart og Supersaver ofte være konkurrencedygtige. Alle priser opgivet er inklusive alle skatter og 1 stk. bagage, men uden betalingsgebyrer. Priseksempler på flybilletter fra Berlin til Portugal i juli måned 2008 er fundet d. 23. juni 2008.

Billigste afgange kan ofte findes via flysøgemaskinen Momondo.

Lufthavnene i Berlin
Der er tre lufthavne i Berlin.

Tegel anvedes både til indenrigsruter og til international flytrafik, mens den mindste lufthavn Tempelhof fokuserer på indenrigsruter i Tyskland samt flyruter til Brussel i Belgien og Graz i Schweiz.

Berlin lufthavnen Schönefeld (eller på engelsk Schoenefeld) er langt den største lufthavn med et stort antal udenrigsruter, men også nogen få indenrigs som for eksempel til Frankfurt, Køln, unchen og Stuttgart.

Kørselsvejledning til Berlin Lufthavn Tegel
Det er let af finde Tegel lufthavn, som ligger nordvest for Berlin. Tegel ligger indenfor Berliner Ring, som er den store omfartsvej rundt om Berlin.

Fra Danmark er Tegel den letteste Berlin lufthavn at nå. Se kørselsvejledning fra Kolding i Danmark til Tegel lufthavn i Berlin på ViaMichelin.

Tager man bilen med over fra Gedser til Rostock i Tyskland kan turen fra færgen gøres på et par timer. Se ViaMichelin kørselsvejledningen fra Rostock til Tegel lufthavn i Berlin.

Man kan her se en oversigt over Tegel lufthavn (åbner som pdf)

Kørselsvejledning til Berlin Lufthavn Schönefeld
Berlin Schoenefeld (Schonefeld) lufthavn ligger syd for Berlin inden for Berliner Ring og er dermed den tidsmæssigt mest krævende at nå i bil fra den danske grænse. Lufthavnen i Schoenefeld er dog pærelet at finde, men man skal beregne god tid, hvis man har en afgang midt på dagen, da trafikken omkring Berlin kan være særdeles tæt. Se kørselsvejledning fra Kolding til Berlin Schoenefeld og fra Rostock til Berlin Schoenefeld airport

Oversigt findes på dette link over Schoenefeld lufthavn (åbner som pdf).¨

Billige rejser fra Berlin lufthavn
Schauinsland Reisen er et af de mange selskaber som tilbyder billige rejser fra Berlin. For blot 480 euro svarende til under 3.600 danske kroner kan man i juli 2008 komme 7 dage til Costa da Caparica kysten syd for Lissabon på det 4-stjernede Hotel Costa da Caparica med det tyske selskab (pris per person ved 2 personer). Prisen er for dobbeltværelse og inkluderer havudsigt og morgenmad.

Der er afgang fra Berlin-Tegel lufthavn og tilbud kan findes på www.schauinsland-reisen.de, som dog kun har tysk hjemmeside. 


Billig biludlejning i Berlins lufthavne
Der er mange penge at spare ved at leje bil i Tyskland i forhold til i Danmark. Se vores oversigtsartikel om billig billeje i Tyskland.

Berlin er en fantastisk by og velegnet som mål for storbyferie. Prisniveauet i Berlin er stadig rimeligt set i forhold til andre vesteuropæiske byer, og fra Berlin er der ikke langt til gamle kulturbyer som Wien i Østrig, Krakow i Polen, Prag i Tjekkiet, Dresden i det gamle Østtyskland og Munchen i Bayren.

Følgende lavpris flyselskaber flyver fra Danmark til Berlin:

 • Easyjet fra København
 • Air Berlin fra København
 • Cimber Air fra Billund

Billige flybilletter til Berlin kan ofte findes på Momondo's flysøgemaskine.

Relateret artikel:
Hamborg Lufthavn har fået dansk hjemmeside

Se også:
Oversigt over flyruter til Portugal fra Danmark, Norge og SverigeKommentarer

Endnu ingen kommentarer