Annoncering
Kontakt os, hvis du er interesseret i at annoncere her på Portugalnyt: info@portugalnyt.dk


Azorerne populært turistmål

De 9 blå øer i Atlanten er kendt for at have et relativt lille antal turister, og Azorerne vil meget gerne udvikle turisterhvervet og modtage flere besøgende.

Langt de fleste ikke portugisiske turister på Azorerne kommer fortsat fra de skandinaviske lande, men også amerikanere, englændere og tyskere har fået øjnene op for øernes mange kvaliteter.

I 2007 satte antallet af turister på Azorerne rekord med 400.000 besøgende. Det er ifølge Azorernes turistorganisation en stigning på 2,6% i forhold til 2006 og svarer til omkring 1,2 millioner overnatninger i 2007.

Flere flyafgange til Azorerne
Én af årsagerne til fremgangen er at det er ved at blive lettere at besøge Atlanterhavsøerne. Der afgik i 2007 flere fly til Acorerne fra Portugal end i 2006, og fra november 2008 bliver det eksempelvis muligt at flyve med rutefly direkte fra Berlin Tegel lufthavnen til Azorerne.

I Danmark afgår der jævnligt charterfly arrangeret af eksempelvis Bravo Tours til Azorerne fra både Billund og København, men der er endnu ikke direkte rutefly. Rejser man på egen hånd til Azorerne, skal man derfor som regel over Lissabon og videre med det portugisiske luftfartsselskab TAP airline.

Azorerne har som mål inden år 2015 at have over 15.000 sengepladser til rådighed for turisterne, og mange af dem vil blive i den lidt dyrere kategori med vægten lagt på wellness og spa-faciliteter.

Relateret artikel:
Gode forbindelser til Portugal fra Berlins lufthavne

Se også:
Azorerne - de blå vulkanøer
Hvalsafari på Azorerne
Seværdigheder på øen São Miguel
Billeje på AzorerneKommentarer

Endnu ingen kommentarer